Korsan oyun indirilmelimi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
eski bilgisayarımda full korsan oynuyordum ama 1 sene önce yeni pc geçtiğimde bıraktım. baya oyunda aldım ama artık hiçbiri pek sarmıyor, korsan olarak sadece tlegacy var, bende fifa ve pes oynamak istiyorum pes derken işte bu pes 2021. ama pes hem artık aşırı değişti fifa da aşırı pahalı, korsan indirebilirim. sizce ne yapmalıyım sabır etmelimiyim? fifa ya baktığımda en son 23 kırılmış pes de zaten 21 den sonra değişti.

eski bilgisayarımda full korsan oynuyordum ama 1 sene önce yeni pc geçtiğimde bıraktım. baya oyunda aldım ama artık hiçbiri pek sarmıyor, korsan olarak sadece tlegacy var, bende fifa ve pes oynamak istiyorum pes derken işte bu pes 2021. ama pes hem artık aşırı değişti fifa da aşırı pahalı, korsan indirebilirim. sizce ne yapmalıyım sabır etmelimiyim? fifa ya baktığımda en son 23 kırılmış pes de zaten 21 den sonra değişti.
SİSTEMİ TEHLİKEYE ATMA BENCE KRAL

Bilindik sitelerden indirildiği sürece çok bir sorun olmaz da yine de kimse kesinlikle garanti veremez.

YAPACAK BİRŞEY YOK KRAL ESKİ OYUNLARDAN DEVAM YADA BELEŞ OYUN OYNA ENLİSTED MESELA
fazlasıyla oyunum var rdr2 mafia vs vs hiçbirini oynayıp bitiremedim. futbol oyunları sarıyor beni. ama para yetmiyor işte.

20 liraya steam hesapları satıyorlar onlara bakabilirsin

Düzgün sitelerden indir hiçbir sıkıntı yaratmaz oyunlar gereksiz pahalandı maddi olarak extra zorlanmana gerek yok. veya offline hesapta alabilirsin şüpheye düşüyorsan

fazlasıyla oyunum var rdr2 mafia vs vs hiçbirini oynayıp bitiremedim. futbol oyunları sarıyor beni. ama para yetmiyor işte.
efootball yükle çok sarıyor yeni yeni etkinlikler geldi

20 liraya steam hesapları satıyorlar onlara bakabilirsin
Düzgün sitelerden indir hiçbir sıkıntı yaratmaz oyunlar gereksiz pahalandı maddi olarak extra zorlanmana gerek yok. veya offline hesapta alabilirsin şüpheye düşüyorsan
ortak hesap alacaktım ama malesef papara kapatıldığı için alışveriş yapamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

efootball yükle çok sarıyor yeni yeni etkinlikler geldi
onu düşünüyordum şimdi bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam