İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Onu yükselttim hocam şu an iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 7.1 açmayın bence boğıyor sesi
7.1 zaten açılmaz. Bu ürüne özel değil herhangi bir sanal 7.1 kullanılmaz. Leş gibi çünkü sanal 7.1

Arkadaşlar rose red rengini sipariş vermiştim ama yinede bi kılıf almak istiyorum. Konu sahibi cloud 2-3 pedlerine yakın olduğunu söylemiş ölçülerin ama fazla bu konularda bilgili değilim kusura bakmayın ama şu linkteki ürün uygun mudur? Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar rose red rengini sipariş vermiştim ama yinede bi kılıf almak istiyorum. Konu sahibi cloud 2-3 pedlerine yakın olduğunu söylemiş ölçülerin ama fazla bu konularda bilgili değilim kusura bakmayın ama şu linkteki ürün uygun mudur? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Konuda linklerini atmıştım hocam uyumlu olacak ürünlerin bi kaç sayfa geride bulabilirsiniz.

taamam çok saolun. Yeniyim bu forum işlerinde o yüzden gereksiz yere rahatsız ettiysem ksr bakmayın konuyu ve sizi
Estağfurullah hocam. Forumlar zaten yardımlaşmak, deneyim paylaşmak için var.

arkadaşlar valorantta bir süre sonra mikrofon kapanıyor gidiyor ses gitmiyor neden acaba?

Saolun hocam. Türkiye içerisinde satışını bulabilir miyim peki bu ürünlerin internette çıkmadı pek arattığımda
Benim aklımda dikiş makinasında kılıf yapma fikri var eğer uygulayabilirsem mükemmel olur .

uygulamaya kayıt olmayı bı beceremedım ya hazır yuklu eqları kullanmak ıyı olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada mchose'un kendi sitesinde satıcılar kısmında GamingGen dışında Rationel Keys diye bir firma daha var. Belki yakın zamanda onlar da piyasaya sürer. umarım bosuna pembe almamıszdır :ı
Rationel Keys pahalıya satıyor oraya gelse 3500 4000 aşağısı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri