❌İndirim Bitti! Crucial 16GB 6400MHz DDR5 CT16G64C52CS5 Notebook Ram 3498TL

Niye ram bellek fiyatları bu kadar saçma şekilde arttı bilgisi olan var mı acaba ? Daha geçen sene 1300e aldığımı hatırlıyorum :D
Yapay zekacıların talebi çok olunca ram üreticileri üretimlerini onlara yönelik ürünlere çevirmiş. Son kullanıcı için üretilen modeller de talep olmasına rağmen stokları azalınca fiyatları coştu.

Niye ram bellek fiyatları bu kadar saçma şekilde arttı bilgisi olan var mı acaba ? Daha geçen sene 1300e aldığımı hatırlıyorum :D
2023te aynı ramin 4800mhz olanını tanesi 900 den almıştım. Fiyatlar çok saçma yerlere gidiyor maalesef.

Son 1 adet kalmış :) 2 adet olsaydı alıcaktım açıkçası, rakam gerçekten iyi gibi.

Paylaşan arkadaş saolsun, amazonda 1 adet stok vardı, Pttavm’de 2 adet stok gözüküyordu, kupon kullanarak 6.560TL’ye aldım. Umarım yine sıcak fırsatlardan aldığımız Erazer marka laptopa uyar. Durup dururken masrafa girdik 😂

Kargoya verildikten sonra satıcı siparişi iptal etmiş 🤡

Yapay zekacıların talebi çok olunca ram üreticileri üretimlerini onlara yönelik ürünlere çevirmiş. Son kullanıcı için üretilen modeller de talep olmasına rağmen stokları azalınca fiyatları coştu.
Bide üstüne samsung dram üretimini %30 azalttı.

Bende konuyu aradım bulamadım, 4 gün kurye bekleniyorda takılı kaldı, firmayı aradım ve stokta yok cevabını aldım. Şaşırmadım çünkü satıcının yorumlarında bu şekilde uyguna ürün koyup sonrada stokta yok diyip iptal ettiğinden bahsetmişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,428
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri