İkimiz kide aynı r 5 5600işlemci nedir
Ekran kartın boşta yatıyor zaten işlemciye yükleniyor sanırım oyun.Bilgisayarım beamng drive de tam performansını ve çoğu oyunda ekran kartını kulanmiyor düşük fps anliyorum çok sirin bozucu rx 6800 arkadaşımda 3060 var benden fazla fps aliyor
onu da 40 civarı kualniyor en fazla 70Ekran kartın boşta yatıyor zaten işlemciye yükleniyor sanırım oyun.
yanlış bilmiyorsam oyun işlemciye çok yük bindiren bir oyun bilginin kesin olmaması ile birlikte her araçta bir işlemci çekirdeği muhabbeti mi vardı sanki öyle bir yazı okumuştum yıllar evvelBilgisayarım beamng drive de tam performansını ve çoğu oyunda ekran kartını kulanmiyor düşük fps anliyorum çok sirin bozucu rx 6800 arkadaşımda 3060 var benden fazla fps aliyor
Olur reishocam rtx 3050m ile 100fps alıyorum.
istersen ayarları anlatabilirim ama görüntüden biraz ödün vermen gerekir.
özellikle gölgeler çok fps yiyor
Akşam 6 dan sonra bana dm at reisOlur reis
rx 6800 lerde genelde çift bios olur arkasında tuş vardır kart güç tasarrufu modunda kalmış olabilirBilgisayarım beamng drive de tam performansını ve çoğu oyunda ekran kartını kulanmiyor düşük fps anliyorum çok sirin bozucu rx 6800 arkadaşımda 3060 var benden fazla fps aliyor
Akşam 6 dan sonra bana dm at reis
Msi v1 modeli var bede tuş yok knkrx 6800 lerde genelde çift bios olur arkasında tuş vardır kart güç tasarrufu modunda kalmış olabilir
Genele yaz da başkaları da faydalansın.Akşam 6 dan sonra bana dm at reis