Sırf MSI 3fanli diye 33.6k verilir mi bilmedim 30k ve altına başka 3fanli markalar bolca bu ay indirimleri oldu diye hatırlıyorumSelamlar,
Dün paylaştığım bir konuyla ilgili bir indirime denk geldim. Başka bir yerde paylaşıldığını görmediğim için yazıyorum. Ben de ürünü dün aldım, almak isteyen varsa kaçırmasın.
LINK
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim gibi PNY, Palit vb. markalara güvenemeyen arkadaşların faydalanabileceğini düşündüm. Fiyat olarak bunun bir altında Gigabyte'ın bir modeli var ancak aradaki farka MSI kalitesinin daha makul olduğunu düşünüyorum.Sırf MSI 3fanli diye 33.6k verilir mi bilmedim 30k ve altına başka 3fanli markalar bolca bu ay indirimleri oldu diye hatırlıyorum
Doğrudur. Dediğim modelde gigaybyte ile PNY'idiBenim gibi PNY, Palit vb. markalara güvenemeyen arkadaşların faydalanabileceğini düşündüm. Fiyat olarak bunun bir altında Gigabyte'ın bir modeli var ancak aradaki farka MSI kalitesinin daha makul olduğunu düşünüyorum.
pahalıya almışsın incehesap gaming gecesinde bile geçen cuma 32k civarına düşmüştüSelamlar,
Dün paylaştığım bir konuyla ilgili bir indirime denk geldim. Başka bir yerde paylaşıldığını görmediğim için yazıyorum. Ben de ürünü dün aldım, almak isteyen varsa kaçırmasın.
LINK
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
+-1k'nın çok bir zararı yok benim için, ki ekran kartımı yeni sattığımdan dolayı direkt çekmek istedim beklememek içinpahalıya almışsın incehesap gaming gecesinde bile geçen cuma 32k civarına düşmüştü
Nvidia'dan vazgeçmem hocam ya teknik konuları geçtim cuda'yla işim oluyor fazlasıyla9070 xt daha iyi tercih ya
Superler çkkmayablirmişDüz 5070 için çok para 33K bence. Süper modelleri çıktığnda fiyatlar ne olacak düşünmek bile istemiyorum...
Şuanki çip krizinde süper biraz zor hocam. Alınmış mal her zaman iyidir ortalama fiyatlara taksit bulunuyorsa alıp geçmeli. Önümüz çok parlak durmuyor. Şahsi düşüncem bu yönde.Düz 5070 için çok para 33K bence. Süper modelleri çıktığnda fiyatlar ne olacak düşünmek bile istemiyorum...