Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
73
Selamlar,

Dün paylaştığım bir konuyla ilgili bir indirime denk geldim. Başka bir yerde paylaşıldığını görmediğim için yazıyorum. Ben de ürünü dün aldım, almak isteyen varsa kaçırmasın.

LINK

1763447968342.webp

1763447839529.webp

Sırf MSI 3fanli diye 33.6k verilir mi bilmedim 30k ve altına başka 3fanli markalar bolca bu ay indirimleri oldu diye hatırlıyorum
Benim gibi PNY, Palit vb. markalara güvenemeyen arkadaşların faydalanabileceğini düşündüm. Fiyat olarak bunun bir altında Gigabyte'ın bir modeli var ancak aradaki farka MSI kalitesinin daha makul olduğunu düşünüyorum.

Benim gibi PNY, Palit vb. markalara güvenemeyen arkadaşların faydalanabileceğini düşündüm. Fiyat olarak bunun bir altında Gigabyte'ın bir modeli var ancak aradaki farka MSI kalitesinin daha makul olduğunu düşünüyorum.
Doğrudur. Dediğim modelde gigaybyte ile PNY'idi :))
2fanli olarakta inno3d ve zotac vardı 30k alti

pahalıya almışsın incehesap gaming gecesinde bile geçen cuma 32k civarına düşmüştü
+-1k'nın çok bir zararı yok benim için, ki ekran kartımı yeni sattığımdan dolayı direkt çekmek istedim beklememek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 xt daha iyi tercih ya
Nvidia'dan vazgeçmem hocam ya teknik konuları geçtim cuda'yla işim oluyor fazlasıyla

Düz 5070 için çok para 33K bence. Süper modelleri çıktığnda fiyatlar ne olacak düşünmek bile istemiyorum...

Düz 5070 için çok para 33K bence. Süper modelleri çıktığnda fiyatlar ne olacak düşünmek bile istemiyorum...
Şuanki çip krizinde süper biraz zor hocam. Alınmış mal her zaman iyidir ortalama fiyatlara taksit bulunuyorsa alıp geçmeli. Önümüz çok parlak durmuyor. Şahsi düşüncem bu yönde.

5070ti'yi 38k ya alan biri olarak absürt buluyorum bu fiyatı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,876
Üyeler
184,851
Son üye
bulut25
Geri