ayrıca bu msi ve asus güvenli liman diyenler için; asusun coğu kart modelinde coil whine sesi var, amd kartlarda hele.. msi desen en tepe modeller dısında hepsinde ısınma sorunları var. geçen gainward ghost modeli bir kart vardı elimde kart öyle güzel soğutma ve performans veriyor ki satarken 3 kere düsündüm. şimdide colorfull kart var 1 saat furmakta tut 67 dereceyi gecmiyor.
Superler mart-nisandan önce çıkmazmış zaten çıkarsa da.Superler çkkmayablirmiş
maliyetten ötürü diğer markaları almamış.Videonun tamamını izlemedim fakat neden MSI'ya yer vermemiş açıklıyor mu video içerisinde ?
MSI Gaming serisine 'dandirik' diyebilmeni vizyonuna veriyorum. Bana 40 bin verip 2 fanlı 'takoz' bir Ti modeli alıp, sonra ısınmasın diye undervolt ile (performans kısarak) uğraşmayı öneriyorsun. Ben kalitesiz soğutmayla ayar peşinde koşacağıma, kaliteli bileşen alır keyfime bakarım.5070'in ederi 28-29 en fazla, onu da 3 fanlılarına veririm. inno falan daha da düşüyordu sanırsam 2 fanlıları özellikle.
biraz daha çıksan zaten 40'a 2 fanlı kötü ama 5070Ti var, undervolt falan yapsan gayet de gideri var fiyat bazında.
12gb dandirik karta 34k verince gülücük bende atardım insanlara, anlıyorum seni.@Ctnkaya
ne zaman aldın kaç taksit aldın ?5070ti'yi 38k ya alan biri olarak absürt buluyorum bu fiyatı.
3 fanlı diye daha iyi soğutmuyor biliyorsun inşallah.5070'in ederi 28-29 en fazla, onu da 3 fanlılarına veririm. inno falan daha da düşüyordu sanırsam 2 fanlıları özellikle.
biraz daha çıksan zaten 40'a 2 fanlı kötü ama 5070Ti var, undervolt falan yapsan gayet de gideri var fiyat bazında.
12gb dandirik karta 34k verince gülücük bende atardım insanlara, anlıyorum seni.@Ctnkaya
aynen kanka ben o yüzden tek fanlı alıyorum genelde.3 fanlı diye daha iyi soğutmuyor biliyorsun inşallah.
Undervoltu performansdan kısmak zanneden birisi daha, aldığın kartı daha fazla kötülemek istemiyorum.(performans kısarak) uğraşmayı öneriyorsun.
dalga geciyonda bir cok testi var youtubede falan izleaynen kanka ben o yüzden tek fanlı alıyorum genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Undervoltu performansdan kısmak zanneden birisi daha, aldığın kartı daha fazla kötülemek istemiyorum.![]()
Karta kötü diyen yok, fiyat kötü kardeş. aradaki farkı çözebilsen zaten şu konuyu sıcak fırsatlara açmazdın.MSI Gaming serisine 'dandirik' diyebilmeni vizyonuna veriyorum.