29 bin tl iphone önerisi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Kardeşime alcam. kapalı kutu 15 ya da 16 alabiliyorum.

2. el de pil 100 falan 15 pro bulunuyor ama nası bu kadar ucuz bilmiyorum. Alırken yapılması gereknleri falan biliyorum. Cihaz özelinde öneri yaparsanız sevinirim. Bebe iphone dışı da kullanmam diyor. ilk telefonu 6s sonra se2 sonra 11

Kardeşime alcam. kapalı kutu 15 ya da 16 alabiliyorum.

2. el de pil 100 falan 15 pro bulunuyor ama nası bu kadar ucuz bilmiyorum. Alırken yapılması gereknleri falan biliyorum. Cihaz özelinde öneri yaparsanız sevinirim. Bebe iphone dışı da kullanmam diyor. ilk telefonu 6s sonra se2 sonra 11
2.el iphone alma ucuz olanların yüzde 90 ı toplama oluyor sorun sıkıntı

misal bu cihaz

ya da bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdışımı yerlimi
yd hepsi tr 13 bile alamıyorum 13 de kendım kullanıyoreum iyi hoş ama ios 26yordu cihazı

Kapalı kutularda da işlem yapılmış olabilir. Muhtemelen yurt dışı ürünüdür.
Model nosuna bakma var hocam. Seri noyu apple ın kendı sıtesıne yazınca cıhazın ıkıncı el mı sıfır oldughu mu ne cıkıyor hem cıhazı orda acacagım. Sim kartınıcıkarıp ufleyınc hava kacırıyorsa acılmıs cıhaz vs baya method uygulama falan ogrenmdım. 3-5 2. el cihaz aldık agalara biradere falan sıkıntı cekmedık

sadece iphone istiyor nedir be reis.
bu fiyatlarda alacağın bir iphone ile tr garantili babalar gibi androidler var.
onu geçtim bu fiyata xiaomi 15ultra gibi bir baba alırsın yd

misal bu cihaz

ya da bu

yd hepsi tr 13 bile alamıyorum 13 de kendım kullanıyoreum iyi hoş ama ios 26yordu cihazı

Model nosuna bakma var hocam. Seri noyu apple ın kendı sıtesıne yazınca cıhazın ıkıncı el mı sıfır oldughu mu ne cıkıyor hem cıhazı orda acacagım. Sim kartınıcıkarıp ufleyınc hava kacırıyorsa acılmıs cıhaz vs baya method uygulama falan ogrenmdım. 3-5 2. el cihaz aldık agalara biradere falan sıkıntı cekmedık
iphone 13 elinizdeki ürün türkiye menşeilimi

vatandan aldım hocam
tamam 29k ya hepsiburadaya yada media markt a gidiyorsun sitesine iphone 16e yi degiş tokuş kampanyası ile eskini verip yenisini al şeklinde alıyorsun elindeki pranın altına getiriyorsun

sadece iphone istiyor nedir be reis.
bu fiyatlarda alacağın bir iphone ile tr garantili babalar gibi androidler var.
onu geçtim bu fiyata xiaomi 15ultra gibi bir baba alırsın yd
Düşünce onun hocam başlıktaa da belirttiğim gibi+ ben olsam bende iphone alırdım

tamam 29k ya hepsiburadaya yada media markt a gidiyorsun sitesine iphone 16e yi degiş tokuş kampanyası ile eskini verip yenisini al şeklinde alıyorsun elindeki pranın altına getiriyorsun
İPHONE 13 benim telefonum hocam. +16e kötü bir cihaz almam onu bu bütçeye alamam da

Düşünce onun hocam başlıktaa da belirttiğim gibi+ ben olsam bende iphone alırdım

İPHONE 13 benim telefonum hocam. +16e kötü bir cihaz almam onu bu bütçeye alamam da
iphone 16e nerisi kötü ezip geçiyor 13 ü degiş tokuş olayını duydunuzmu

Bahsettiğin şey cihazı değiştirmekse 11 var onuda 11.250 ye satcam yarın

iphone 16e nerisi kötü ezip geçiyor 13 ü degiş tokuş olayını duydunuzmu
HOCAM KARDESIMDE 13 YOK 13 BENDE VAR

13 de kendım kullanıyoreum

Geri