bende de baya titreşim yapıyorhocam var gibi sanki ben de tam anlayamadım. bir de şunu dener misin ben ilk bu klipte fark ettim. 20 25 ve 30. saniyeleri önce pcden dinleyin sizde razer soundbar vardı galiba. sonra tvden dinleyin. tvde bu belirttiğim saniyelerde gelen basslardan hemen sonra ekstra bir titreme daha oluyor çok net anlarsınız art arda dinlerseniz. %30+ ses dolby veya surround
yakında 55-75 ve 85 inch fiyatları da artar.Arkadaşlar Hepsiburada‘da stok girse sizce 27.500’den mi girer yoksa Amazon gibi 32.500’den mi?
Evet bende de bu şekilde.@Perfectshot06 @somoncum hocam attığım klipte 20 25 30 saniyeler bu şekildeyse sorunlu. telefonu tvnin arkasına götürüp kayıt aldım
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
wp destek hattına yazın servis kaydı oluşturuyorlarEvet bende de bu şekilde.
çok basit bir çözümü varmış hocam 4 tane sünger parçası koyuyorlarmış düzeliyormuş tamamen. @Zalımo hocam detaylı açıklamıştı kendisininkini düzeltmişlerUğraşmaya değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de sapa sağlam çalışan TV nin başına bir şey gelir mi?
Acaba next parçanın eksik olduğu ürünleri biliyor mu, ona göre mi servis kaydı açılıyor? Bunu soran olursa bizi de bilgilendirirse çok iyi olur, ben sordum ama cevap gelmedi.
@Perfectshot06 @somoncum hocam attığım klipte 20 25 30 saniyeler bu şekildeyse sorunlu. telefonu tvnin arkasına götürüp kayıt aldım. %30 ses. film modu dolby audio açık
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Tam şarkı esnasında panel titriyor.çok basit bir çözümü varmış hocam 4 tane sünger parçası koyuyorlarmış düzeliyormuş tamamen. @Zalımo hocam detaylı açıklamıştı kendisininkini düzeltmişler
üşeniyorum biliyor musun diğer şarkılarda olmuyor gibi sanki servis gelip şimdi sıfır kabinin vidalarını yalama filan yaparsa diye korkuyorum.Tam şarkı esnasında panel titriyor.
Ama bu titreme sesi uzaktan duyulmuyor.
Galiba sizinki kadar yüksek değil bendeki.
Yani TV dibine girmeden duymam zor.
Yine de yazdım bakalım servise.
Hocam dediğiniz saniyelerle bire bir cızırtı var. Artık kesin eminim ortak bir sorun, peki sizin yerde mi duvarda mı?hocam var gibi sanki ben de tam anlayamadım. bir de şunu dener misin ben ilk bu klipte fark ettim. 20 25 ve 30. saniyeleri önce pcden dinleyin sizde razer soundbar vardı galiba. sonra tvden dinleyin. tvde bu belirttiğim saniyelerde gelen basslardan hemen sonra ekstra bir titreme daha oluyor çok net anlarsınız art arda dinlerseniz. %30+ ses dolby veya surround