❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar Hepsiburada‘da stok girse sizce 27.500’den mi girer yoksa Amazon gibi 32.500’den mi?

hocam var gibi sanki ben de tam anlayamadım. bir de şunu dener misin ben ilk bu klipte fark ettim. 20 25 ve 30. saniyeleri önce pcden dinleyin sizde razer soundbar vardı galiba. sonra tvden dinleyin. tvde bu belirttiğim saniyelerde gelen basslardan hemen sonra ekstra bir titreme daha oluyor çok net anlarsınız art arda dinlerseniz. %30+ ses dolby veya surround
bende de baya titreşim yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Hepsiburada‘da stok girse sizce 27.500’den mi girer yoksa Amazon gibi 32.500’den mi?
yakında 55-75 ve 85 inch fiyatları da artar.

wp destek hattına yazın servis kaydı oluşturuyorlar
Uğraşmaya değer mi?

Bir de sapa sağlam çalışan TV nin başına bir şey gelir mi?

Uğraşmaya değer mi?

Bir de sapa sağlam çalışan TV nin başına bir şey gelir mi?
çok basit bir çözümü varmış hocam 4 tane sünger parçası koyuyorlarmış düzeliyormuş tamamen. @Zalımo hocam detaylı açıklamıştı kendisininkini düzeltmişler

çok basit bir çözümü varmış hocam 4 tane sünger parçası koyuyorlarmış düzeliyormuş tamamen. @Zalımo hocam detaylı açıklamıştı kendisininkini düzeltmişler
arka paneli fabrikada olduğu gibi düzgün açabilecekler mi?

Evet titreşim dediğinizi anladım galiba :D. Bu ses değil mi?

Acaba next parçanın eksik olduğu ürünleri biliyor mu, ona göre mi servis kaydı açılıyor? Bunu soran olursa bizi de bilgilendirirse çok iyi olur, ben sordum ama cevap gelmedi.

@Perfectshot06 @somoncum hocam attığım klipte 20 25 30 saniyeler bu şekildeyse sorunlu. telefonu tvnin arkasına götürüp kayıt aldım. %30 ses. film modu dolby audio açık

Next servisi bize verdikleri id ve şifre ile servis.next.com.tr girerek kayıt açamaz mıyız?

Tam şarkı esnasında panel titriyor.
Ama bu titreme sesi uzaktan duyulmuyor.
Galiba sizinki kadar yüksek değil bendeki.
Yani TV dibine girmeden duymam zor.
Yine de yazdım bakalım servise.

Tam şarkı esnasında panel titriyor.
Ama bu titreme sesi uzaktan duyulmuyor.
Galiba sizinki kadar yüksek değil bendeki.
Yani TV dibine girmeden duymam zor.
Yine de yazdım bakalım servise.
üşeniyorum biliyor musun diğer şarkılarda olmuyor gibi sanki servis gelip şimdi sıfır kabinin vidalarını yalama filan yaparsa diye korkuyorum.

hocam var gibi sanki ben de tam anlayamadım. bir de şunu dener misin ben ilk bu klipte fark ettim. 20 25 ve 30. saniyeleri önce pcden dinleyin sizde razer soundbar vardı galiba. sonra tvden dinleyin. tvde bu belirttiğim saniyelerde gelen basslardan hemen sonra ekstra bir titreme daha oluyor çok net anlarsınız art arda dinlerseniz. %30+ ses dolby veya surround
Hocam dediğiniz saniyelerle bire bir cızırtı var. Artık kesin eminim ortak bir sorun, peki sizin yerde mi duvarda mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,914
Son üye
tt.cengiz
Geri