ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,438
Canın sağolsun donanım arşivi de yayınlayacak bugün yarın falan onu takip et 5070 olacak oStok bitti :d
Canın sağolsun donanım arşivi de yayınlayacak bugün yarın falan onu takip et 5070 olacak oStok bitti :d
Vatandaki bile böyle bittiyse o sistem anında biter hocam ben çalışırken felan denk gelemem büyük ihtimal hayırlısı bakalımCanın sağolsun donanım arşivi de yayınlayacak bugün yarın falan onu takip et 5070 olacak o
Özelden numaranı bırak ben sana atarımVatandaki bile böyle bittiyse o sistem anında biter hocam ben çalışırken felan denk gelemem büyük ihtimal hayırlısı bakalım
STOKKK GELDİVatandaki bile böyle bittiyse o sistem anında biter hocam ben çalışırken felan denk gelemem büyük ihtimal hayırlısı bakalım
işlemci yeni nesil intel işlemci oyun performansı güzel diye gördümİşlemcide bir sıkıntı var mı ilk defa duydum valo pubg rdr oynayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci nasıldır hocam bir sıkıntısı var mı ilk defa gördüm bende oyun için üzmez değil mi
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245k-rtx-5070-b860m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu nasıl hocam alıyorum bu fırsat daha kaçmaz ben esnafım yandaki bilgisayarcıya montaj yaptırırımSTOKKK GELDİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gitti