❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

Başvuruyu yaptım bakalım bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu neden burda ilan ettim bilmiyorum yazmasamda olurdu da şey hattımı kargocudan teslim alırken hangi bilgileri isteyecek müşteri hizmetleri e devletten kod alacaksınız mı dedi bir şey dedi anlamadım
Başvuruyu online mi yaptın bayiden mi yaptın?
Online başvuruda nasıl bir yol izliyor bilmiyorum ben bayiden hallettim, simkartımı aldım, hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz diye bilgi smsi gelmesini bekliyorum.

@omuraycil sanırım online başvuru yapmıştı site üzerinden belki biliyordur.

Arkadaşlar Kimlik filan isteme Pin kodu + Annenin kızlık soyad istemeleri normal mi hat taşınmada
Anne kızlık soyadı sadece MH teyit alırken sorsun diye istiyorlar herkes istemez ama zararı olacağını da sanmam. Pin kodu zorunlu onu hepsi alıyor ama mümkünse makineye pini kendiniz girin direkt söylemeyin ne olur ne olmaz.

Başvuruyu online mi yaptın bayiden mi yaptın?
Online başvuruda nasıl bir yol izliyor bilmiyorum ben bayiden hallettim, simkartımı aldım, hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz diye bilgi smsi gelmesini bekliyorum.

@omuraycil sanırım online başvuru yapmıştı site üzerinden belki biliyordur.
Online yaptım müşteri hizmetleri ile işlemleri tamamladık 5dk da.
Şimdi hattım kargoyla gelecek.
Neyse zor olmasa gerek.

Online yaptım müşteri hizmetleri ile işlemleri tamamladık 5dk da.
Şimdi hattım kargoyla gelecek.
Neyse zor olmasa gerek.
Hayırlısı olsun
Bana da az önce sms geldi; cumartesi 23:12' de aktif olacakmış hat.
Taşıma işlemini perşembe 17:45' te yaptım toplam 2 gün sürmüş olacak.
Pazartesi paketim bitiyordu zaten iyi denk geldi :)
Son gün yakaladım 121 TL olan paketi. Bugün 148 TL olarak gösteriyor.

Hayırlısı olsun
Bana da az önce sms geldi; cumartesi 23:12' de aktif olacakmış hat.
Taşıma işlemini perşembe 17:45' te yaptım toplam 2 gün sürmüş olacak.
Pazartesi paketim bitiyordu zaten iyi denk geldi :)
Son gün yakaladım 121 TL olan paketi. Bugün 148 TL olarak gösteriyor.
Vodofone nedense tarife ücretine vergiyi yazmamakta diretiyor.
Benim hat babamın üzerineydi ilk defa üstüme hat alıyorum bi de onun için her ay 60 tl civarı para ödeyceğim toplam 200 tl civarına gelecek.
Sizin hattınız var mıydı?

Vodafone'da kampanya bitmiş mi? TürkTelekom'lu olduğum için taahhütümün tam olarak bitmesini bekliyordum, 1 gün bile erken çıksam cayma bedeli alacak.

Vodafone'da kampanya bitmiş mi? TürkTelekom'lu olduğum için taahhütümün tam olarak bitmesini bekliyordum, 1 gün bile erken çıksam cayma bedeli alacak.
aynı durumdaydım bu ayın 26 sında TT taahütüm bitecek 1 gün bile kalsa cayma bedeli yansır dedikleri icin son güne kadar bekleyecektim sonra 6 gün kala yani dün gece aklıma geldi vodafone MH aradım sordum basvursam hat aktivasyonunu geciktirebilirmiyimn diye evet dediler dijital kurye ile istersen 15 güne kadar öteleme yapılabiliyormus bende hemen basvurdum ayın 27-28 inede randevu ile hattımı alıcam kampanyayıda kacırmamıs oldum bu sayede yoksa bende TT magduru olacaktım.

Vodofone nedense tarife ücretine vergiyi yazmamakta diretiyor.
Benim hat babamın üzerineydi ilk defa üstüme hat alıyorum bi de onun için her ay 60 tl civarı para ödeyceğim toplam 200 tl civarına gelecek.
Sizin hattınız var mıydı?
Evet kullandığım aktif bimcell hattım vardı, direk yenilediler, hiç ekstra ücret - masraf ödemedim.

aynı durumdaydım bu ayın 26 sında TT taahütüm bitecek 1 gün bile kalsa cayma bedeli yansır dedikleri icin son güne kadar bekleyecektim sonra 6 gün kala yani dün gece aklıma geldi vodafone MH aradım sordum basvursam hat aktivasyonunu geciktirebilirmiyimn diye evet dediler dijital kurye ile istersen 15 güne kadar öteleme yapılabiliyormus bende hemen basvurdum ayın 27-28 inede randevu ile hattımı alıcam kampanyayıda kacırmamıs oldum bu sayede yoksa bende TT magduru olacaktım.
Akıllıca olmuş, vodafone 11.ayın sonunda taahhüt bitimine 30 gün kala başka operatöre taşımak istersen cayma bedeli almıyormuş, bayideyken sordum. Seneye nasipse 11.ayda başka operatörün avantajlı tarifesine yatay geçiş :D

Benim tahhüt bitmesine 2 ay varmış
Başka fırsatlar gelir elbet, erken çıkarsan saçma cayma bedelleri çıkarabiliyorlar, aceleye gerek yok.

Fiyatları değişti, kontrol edebilirsin, belki hala cazip gelebilir kullandığın fiyatlandırmaya göre. Zamanı gelince geçersin:

Aynen benim de ayın 26'sı son, keşke bilseydim öyle bir olay olduğunu ya

Aynen benim de ayın 26'sı son, keşke bilseydim öyle bir olay olduğunu ya
Bende boyle bi olay oldugunu bilmiyordum ne olduysa bi isik yandi aklima geldi aradim oyle ogrendim

Geri