Ekran olarak da ikisi de çok iyi pek bir farkları yokİşlemci açısından 15pro önde kamera başabaş olabilirler
Kesinlikle pro olan islemci ve gelecek anlaminda çok daha iyibenim için önemli olan kamera ve ekran yani 15 promu diyorsun
ip 14 pro da dusunebılırsınyok xioami 15 pro
Xiaomi 15 pro alınmaz globalde yok alacağın cihaz Çin romlu Türkiye dil destegi olmayan bir cihaz olucak eğer Türkçeyse fake rom vardır güncelleme alamazsın başlığı mi14 ultra vs mi 15 olarak değiştirebilirsin.ikiside yurtdışı bütçe 30k civarı aklımda bu 2 cihaz var şuanlık server kayıtlı almak istediğim için xioamiye yöneldim
benim için ekran ve kamera önemli bu 2 cihazdan hangisini almak daha mantıklı sizce
14 ultra alıcagım o zmanXiaomi 15 pro alınmaz globalde yok alacağın cihaz Çin romlu Türkiye dil destegi olmayan bir cihaz olucak eğer Türkçeyse fake rom vardır güncelleme alamazsın başlığı mi14 ultra vs mi 15 olarak değiştirebilirsin.
Biraz daha iyi kamera ve büyük ekran istiyorsan öyle yapmalısın. Minik bir cihaz isterim diyorsan mi 15 bak 2 cihazda seni uzmeyecektir.14 ultra alıcagım o zman
Hocam bende mi15 bakıyorum cihaz Endonezya romlu Çin olmadıktan sonra romun pek bir önemi yok sanırım.14 Ultra al EU Rom at geç ama alırken Global almaya çalış Çinlilerde bootloader açmak sorun ve mi15 prodakine yakın durum oluşur