3 aylık yavru köpek sahiplenilir mi ?

Reaksiyon skoru
24
İyi günler hepinize bir köpek sahiplenmek düşünüyorum ama 105 günlük yavrular var ve bunlarda biraz iri duruyor yani tuvalet eğitimi falan verilmede sıkıntı olur mu ? veya diğer şeylerde bana karşı bir saldırganlık gösterir mi ? Büyük bir cins

İyi günler hepinize bir köpek sahiplenmek düşünüyorum ama 105 günlük yavrular var ve bunlarda biraz iri duruyor yani tuvalet eğitimi falan verilmede sıkıntı olur mu ? veya diğer şeylerde bana karşı bir saldırganlık gösterir mi ? Büyük bir cins
Bakabileceksen sahiplen. Köpek zor; iki kedim var. Birisi 10 yaşında, diğeri 3 aylık. 3 aylık olanı sahiplendirecektim ama vazgeçtim. İnsanlar sorumluluk sahibi değil.

Bal gibide sahiplenilir hiçbisıkıntı olmaz millet kaç yaşında kimlerin elinden geçen köpekleri alıştırıyor içiniz rahat olsun hocam

Neden sahiplenilmesin? Yani kaç aydan öncesi düşünmeden sahipleniliyor da sonrası sıkıntı?

Evde bakmayı düşünüyorsanız golden boyutuna kadar bakılabileceğini düşünüyorum onun dışında bahçeli bir yer hem hayvan için daha iyi olur, eğitim konusuna gelirsek eğitim zaman gerektiren bir iş köpeği sevip günlük vakit ayırıp ve hayvana devamlı tatlı dille yaklaşmayıp eğitici bir dil kullanırsanız güzel bir eğitimli köpeğiniz olur, saldırganlık konusu ise hiçbir köpek kendi isteğiyle canı istediği için saldırmaz eğitimi düzgün verirseniz daha çok sizi her sorunda korumak için canını bile verir fakat benim gibi golden sahibi olacaksanız koruma konusu biraz zor kendini herkese sevdirir :)

Sakin bir cins ise dairede bakılabilir bahçe varsa zaten sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,749
Üyeler
187,566
Son üye
Fast_Master
Geri