Mustafa erdemli
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Çok iyimiş videolarda vardı ama ben markadan biraz çekiniyorumIsınması nasıl acaba cihazın?
Donanım Arşivi instagram hesabında videosu vardıIsınması nasıl acaba cihazın?
www.instagram.com
HP hall sensör lenovo anakart yanması msi ekran kartı watt berbat monster ve casper kalorifer gibi ısınıyor başka seçenek kalmıyor ya bu yada gamegarajÇok iyimiş videolarda vardı ama ben markadan biraz çekiniyorum
Bu fiyata rakipsiz doğru 44 çok iyi rakam. Geçen haftalardaki 43bine i7 13.nesil 5060lı monsteri saymazsak kasımın en iyisiHP hall sensör lenovo anakart yanması msi ekran kartı watt berbat monster ve casper kalorifer gibi ısınıyor başka seçenek kalmıyor ya bu yada gamegaraj
Ekranı berbat diyorlar renkler falan ama bu fiyata performans iyi ama ekran kötü normal bence. Lenovo 15irx10 de kesinlikle düzeltmiştir yanma işini diye düşünüyorum.Bu fiyata rakipsiz doğru 44 çok iyi rakam. Geçen haftalardaki 43bine i7 13.nesil 5060lı monsteri saymazsak kasımın en iyisi
Monster hangi modeli ne zaman inmişti hocam.ben kaçırmışım o fırsatı görmedimBu fiyata rakipsiz doğru 44 çok iyi rakam. Geçen haftalardaki 43bine i7 13.nesil 5060lı monsteri saymazsak kasımın en iyisi
Monster hangi modeli ne zaman inmişti hocam.ben kaçırmışım o fırsatı görmedim
Valla borç morç her şey yapılırdı işlemci ve win11 baya artı katıyor neyse kaçrdık yapcak bşey yok. Bu erazeri aldım ama ben yanlışmı yaptım naptımHee evet hocam bende bitince görmüştüm ama orda taksit imkanı yok burda 10 taksit çok cazip