- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
Hayirlisi olsun dostumaynen kral sana katılıyorum o yüzden ps5 alıcam
Hayirlisi olsun dostumaynen kral sana katılıyorum o yüzden ps5 alıcam
öyle knk https://www.hepsiburada.com/lg-65sm...xDHevH3RluUr0lmmXu5z0Crg_U066HARoCDJIQAvD_BwE en ucuz alman gereken tv bu yeni uygun modeller çıkacak ama daha çıkmadı çıkana kadar bunu kullanabilirsinreyis çıkmadan nasıl alım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka öyle şeymi olur sony kendi ayagına sıkmış olur
Ne alaka?olmuyor ona uyumlu tv lazım
Dalga mı geçiyorsun dostum?öyle knk https://www.hepsiburada.com/lg-65sm...xDHevH3RluUr0lmmXu5z0Crg_U066HARoCDJIQAvD_BwE en ucuz alman gereken tv bu yeni uygun modeller çıkacak ama daha çıkmadı çıkana kadar bunu kullanabilirsin
araştırın biladerNe alaka?
Dalga mı geçiyorsun dostum?
knk bırak adam bilmiyor işteNe alaka?
Dalga mı geçiyorsun dostum?
4K TV falan gerekmiyor. Mantıklı geliyor mu dediğin sana :daraştırın bilader
kanka hdmi 2.0 destekler dime4K TV falan gerekmiyor. Mantıklı geliyor mu dediğin sana :d
İşte ben se çıksın sorunlu mu iyi mi? görelim öyle al dedim.reyis çıkmadan nasıl alım![]()
Destekler.kanka hdmi 2.0 destekler dime
aynen şuan sadece pc mi ps5 alım diye öngörü yapıyorum zaten karar verdim ps5 alıcam 7 yıl kafa rahatİşte ben se çıksın sorunlu mu iyi mi? görelim öyle al dedim.
sagol teşekkürlerDestekler.
yoksa 1080 p tvde oynatıp rtx i kullanmamakta var tabi kitam anlamıyla ps 5 ten yararlanmak için iyi bir tvye ihtiyacınız var herhangi bir 4 k tv olmazz
ya hocam bence 4k ile 1080 p arasında aman aman fark yok yada ben hiç 4k görmedimtam anlamıyla ps 5 ten yararlanmak için iyi bir tvye ihtiyacınız var herhangi bir 4 k tv olmazz
yoksa 1080 p tvde oynatıp rtx i kullanmamakta var tabi ki
Yanlış ifadeler püskürtmeye devam ediyorsun.tam anlamıyla ps 5 ten yararlanmak için iyi bir tvye ihtiyacınız var herhangi bir 4 k tv olmazz
yoksa 1080 p tvde oynatıp rtx i kullanmamakta var tabi ki