❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

yok valla ne arayan ne soran 1 haftadır bekliyorum. istanbula öncelik var galiba somoncum a direkt ulaşmışlar baksana
Dert hızlı ulaşmaları değil temiz ve sorunsuz şu evreyi atlatmak. Arka kasa fabrikasyon olarak tork ayarlı ilk kez vidaları sıkılmış oluyor şimdi gelecek kişi vidaları sökecek tekrar aynı yere 2. kez sıkacak ve tork ayarsız bir şekilde olacak.

evet 20. dk ları izleyin
Hava da asılı duran cihazı mı diyorsun?
Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

tork ayarı mevcut!

yok valla ne arayan ne soran 1 haftadır bekliyorum. istanbula öncelik var galiba somoncum a direkt ulaşmışlar baksana
İçeride kesin tanıdığı var.
Bize de söylemiyor bizde isteriz diye.

bunu bilmiyordum hocam ama sıkıntı olmaz bence bana gelen ustalar bu işten anlıyor gibilerdi fazla veya az sıkacaklarını düşünmüyorum. ben kendim yapardım da aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne parçası ya? kauçuk bant nalbur da olanlardan değil mi?
valla bilmiyorum hocam eksik parça dedi sadece yarın fotoğrafını çekeyim nasıl bir süngermiş öğreneyim
Hangi il hocam?
konya hocam

bunu bilmiyordum hocam ama sıkıntı olmaz bence bana gelen ustalar bu işten anlıyor gibilerdi fazla veya az sıkacaklarını düşünmüyorum. ben kendim yapardım da aslında

valla bilmiyorum hocam eksik parça dedi sadece yarın fotoğrafını çekeyim nasıl bir süngermiş öğreneyim

konya hocam
Yarın bana da servis geliyor ne olduğunu göreceğim ki :D

Takoz dedi nasıl bir takoz merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,616
Üyeler
185,293
Son üye