Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 229
yok valla ne arayan ne soran 1 haftadır bekliyorum. istanbula öncelik var galiba somoncum a direkt ulaşmışlar baksanaHaber var mı sende?
yok valla ne arayan ne soran 1 haftadır bekliyorum. istanbula öncelik var galiba somoncum a direkt ulaşmışlar baksanaHaber var mı sende?
Dert hızlı ulaşmaları değil temiz ve sorunsuz şu evreyi atlatmak. Arka kasa fabrikasyon olarak tork ayarlı ilk kez vidaları sıkılmış oluyor şimdi gelecek kişi vidaları sökecek tekrar aynı yere 2. kez sıkacak ve tork ayarsız bir şekilde olacak.yok valla ne arayan ne soran 1 haftadır bekliyorum. istanbula öncelik var galiba somoncum a direkt ulaşmışlar baksana
sorun olmaz ya. üretim videosunda vidaları takıp çıkaran da insan baktım ben 2 3 tane ablamız yapıyor makine yapsa haklısınızdert hızlı ulaşmaları değil temiz ve sorunsuz şu evreyi atlatmak.
evet 20. dk ları izleyinTornavida ile mi?
İçeride kesin tanıdığı var.yok valla ne arayan ne soran 1 haftadır bekliyorum. istanbula öncelik var galiba somoncum a direkt ulaşmışlar baksana
Ne parçası ya? kauçuk bant nalbur da olanlardan değil mi?@Perfectshot06 hocam daha yeni kurulumu yapan servis aradı parça ellerine ulaşmış yarın gelip takacaklar.
Hangi il hocam?@Perfectshot06 hocam daha yeni kurulumu yapan servis aradı parça ellerine ulaşmış yarın gelip takacaklar.
bunu bilmiyordum hocam ama sıkıntı olmaz bence bana gelen ustalar bu işten anlıyor gibilerdi fazla veya az sıkacaklarını düşünmüyorum. ben kendim yapardım da aslındaAlıntıyı görüntüle
tork ayarı mevcut!
valla bilmiyorum hocam eksik parça dedi sadece yarın fotoğrafını çekeyim nasıl bir süngermiş öğreneyimNe parçası ya? kauçuk bant nalbur da olanlardan değil mi?
konya hocamHangi il hocam?
Yarın bana da servis geliyor ne olduğunu göreceğim kibunu bilmiyordum hocam ama sıkıntı olmaz bence bana gelen ustalar bu işten anlıyor gibilerdi fazla veya az sıkacaklarını düşünmüyorum. ben kendim yapardım da aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bilmiyorum hocam eksik parça dedi sadece yarın fotoğrafını çekeyim nasıl bir süngermiş öğreneyim
konya hocam