Oled monitör gereksiz mi

Bütçe ne kadar? 9070xt iyidir. Samsung g6 şuan samsung eğitim mağazasında 23k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tık daha güçsüz bir ekran kartına geçmek için downgrade yapmak saçma, bir kere oled kullanmadan bilemezsin aradaki farkı. Ipsle arada uçurum var.
max %5 SAF GÜÇTE düşük
5070ti avantajları:
dlss 4 > fsr 4
daha iyi rt performansı(9070xt'de açınca 5070e yakın performans veriyor)
çok daha iyi path tracing performansı
en az %20 30 daha az güç tüketimi(forumda tuf 9070xt kullanan bir arkadaş şaka değil 500 watt bile görmüş)
daha az ısınıyor
satması daha kolay
daha stabil yazılım
yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha iyi performans

max %5 SAF GÜÇTE düşük
5070ti avantajları:
dlss 4 > fsr 4
daha iyi rt performansı(9070xt'de açınca 5070e yakın performans veriyor)
çok daha iyi path tracing performansı
en az %20 30 daha az güç tüketimi(forumda tuf 9070xt kullanan bir arkadaş şaka değil 500 watt bile görmüş)
daha az ısınıyor
satması daha kolay
daha stabil yazılım
yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha iyi performans
Yazılım konusunda gayet stabil amd onun dışında kalanı beni ilgilendirmiyor

5070 ti yerine 5080 yapmak biraz akilsizlik mi olur hocam
9070xt artı oled kullanıyorum çok memnunum.

9070xt bence saglam sayilabilecek bir duzeyde ips alirsam zaten 5080 almayi dusunuyorum ama olede kaciyorum bazen

yaklaşık 110k var fakat 5080li sistem de alabiliyorum o fiyat bandinda onun yanina ips ceksemmi hala emin degilim hocam
önce sistemini güzelce kur oledin yanına bi ıps şart zaten ağırlıklı olarak ne oynuyorsunuz
- önce güzelce sisteminizi toplayın en üst toplayabildiğiniz haliyle
ilerleyen zamanda oled alırsınz

para varsa alınır nokta
ya konuyla alakası ne kral ya ne makara adamsın:ROFLMAO::ROFLMAO:

butce yaklasik 110k civarinda, arastirma sonucum oledin cok farkli oldugunu soyluyorlar zaten o yuzden kafam karisiyor
kral ben sana söyleyeceğimi söyledimm zevk için performanstan pcnin en önemli bileşenini kısmaya değmez

o bütçeye oled yakışır özellikle hikayeli oyunlarda çok fark ettiriyor bambaşka bir görüntü deneyim sunuyor oled ancak sırf oled diye de çok paralar verilmesini de mantıklı bulmuyorum samsung tarafında çok güzel fiyatlar var öğrenci indirimi vs

5070 ti ile ips alıp üstüne oled eklemek en iyisi ipse fazla para gömmeyip 2. monitör yapmak

Oled bambaşka

o bütçeye oled yakışır özellikle hikayeli oyunlarda çok fark ettiriyor bambaşka bir görüntü deneyim sunuyor oled ancak sırf oled diye de çok paralar verilmesini de mantıklı bulmuyorum samsung tarafında çok güzel fiyatlar var öğrenci indirimi vs
evet alınacaksa önerim samsunglara bakman oledde

Oled tek başına mükemmel değil ama yanına ıps monitör de koyunca çok rahatsız ediyor. Çok garip bir ikilem.

daha önce kullanmadıysan sakın geçme!
çünkü geçtikten sonra IPS panel ile ilgili tek bir şey görmek istemiyorsun.

Bu farkı gözlerinle görmemek için IPS de kalmanı öneririm.

Geri