❌İndirim Bitti! FSP VITA-1000GM ATX3.1 Power Supply 6.999₺

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,463
çok iyi fiyat. fsp kalitesini 1000w bu fiyattan bulamazsınız.

MSI MPG A1000G aldım dün 7300 e sizce hangisi alınır iade edip bunu alayım mı.

MSI MPG A1000G aldım dün 7300 e sizce hangisi alınır iade edip bunu alayım mı.
Seninkinin kablosu ve fanı daha iyi muhtemelen, fsp'nin elektronik performansı daha iyi. Ha birde a-g serisinde 12 hwpr kablosunda yanmalar olmuştu geçen aylarda sebebini bilmiyorum. Pek fark görmessin aralarında. Fspde %50-60 yüklerde yani 500-600 w seviyelerindeyken platinium seviyede verimliliği var diye biliyorum, kendileri kutuya gold simgesi bastıkları için tekrardan uğraşmayalım diye gold diyerek çıkarmışlar ama plat gibi.

@bTrue
Screenshot_1.webp

MSI
Screenshot_2.webp

FSP

Screenshot_3.webp

Aktif olarak kullanıyorum. elektronik olarak A tier psudur gen5.1 destekli. vitalarda hafif voltaj dengesizliği var. gidip 5090 takmadığınız sürece farkedeceğiniz bi olay değil. sorularınız varsa yanıtlarım imzadaki sistemi kullanıyorum.

Fspde %50-60 yüklerde yani 500-600 w seviyelerindeyken platinium seviyede verimliliği var diye biliyorum, kendileri kutuya gold simgesi bastıkları için tekrardan uğraşmayalım diye gold diyerek çıkarmışlar ama plat gibi.
Zaten çoğu güç kaynağı %50 yükte o şekilde olur. Verimlilik artar. Önemli olan %100 yükteki veriler %50 değil. Ayrıca uğraşmamak için gold basmıyorlar kutuya. Örneğin cybernetics'in elindeki ünite platinyum verimliliğie ulaşabilse bile başka bir kişininki gold olabilir. Şansa bağlı olduğundan dolayı platinyum vaat etmiyorlar. Her ünite aynı kalitede değil çünkü. İşlemcideki silikon lottery gibi PSU'lar da.

Kablo kalınlığı konusunda FSP önde. MSI'ın bazı kabloları biraz daha ince.

Elektriksel performans ve ses anlamında da FSP önde. Tek eksisi rifle bearing kullnıyor olması.

Olur. P1000M'in iç bileşenleri iyi değil.
teşekkürler iptal edip fsp aldım
1764325789410.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktif olarak kullanıyorum. elektronik olarak A tier psudur gen5.1 destekli. vitalarda hafif voltaj dengesizliği var. gidip 5090 takmadığınız sürece farkedeceğiniz bi olay değil. sorularınız varsa yanıtlarım imzadaki sistemi kullanıyorum.
5080 takacağım sorun olur mu

Geri