🔥İndirim Amazon Flaş Fırsatlar (BAŞLADI)

Bende 2lisi var paket halinde hue playin ufak bir aygıtı var o yoksa renk değiştiremiyorsunuz bilginiz olsun ama çoooook memnunum valla geceleri ışık için kullanıyorum veya ambiyans değişssin diye kullanıyorum odamda
Tekli olanı satın aldım ben hocam renk değiştirme işi olmuyor mu şimdi olmuyorsa basıcam iptali

Tekli olanı satın aldım ben hocam renk değiştirme işi olmuyor mu şimdi olmuyorsa basıcam iptali
Gerekmiyor hocam tek renk olarak kullanmak isterseniz Bluetooth ve konumu açarak eşleştirme yapılıyor hue uygulaması üzerinden ordan renk ve parlaklık değiştirebiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerekmiyor hocam tek renk olarak kullanmak isterseniz Bluetooth ve konumu açarak eşleştirme yapılıyor hue uygulaması üzerinden ordan renk ve parlaklık değiştirebiliyorsunuz
IMG_20251124_173713.webp

Ben bu şekil kullanıyorum 2lisini

Alıntıyı görüntüle
0.5x le çektiğin için mi monitör küçük kalmış bilmiyorum ama setup hoş baya

0.5x le çektiğin için mi monitör küçük kalmış bilmiyorum ama setup hoş baya
hocam 27 inç monitör yeterli gibi teşekkür ederim yeni aldım her şeyi hala işteyken eve gideyim de oturayım diye saat sayıyorum :)

Nerenin indirimi la bu? Sadece telefoncular alıyordur. 3 bin düştü gösteriyor halbuki bakıyorum ara arama fiyatın max 2k düştü, toplam 12-13 tane sattılar ve 1 dakikada bitti :kekw:

Screenshot 2025-11-28 160023.webp
Screenshot 2025-11-28 160304.webp

Alıntıyı görüntüle
Pcdende uygulması mevcut mu hocam ben tek olarak aldım bir de genişletme paketi olanı almak lazım değil mi yanına

Pcdende uygulması mevcut mu hocam ben tek olarak aldım bir de genişletme paketi olanı almak lazım değil mi yanına
pc den uygulaması bende yok telefona hue app indirip aynı tonu yakaladım sadece tam faydalı kullanmak için brige lazım ama olmadan da kullanılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,191
Üyeler
187,945
Son üye
oktaydgnn
Geri