Nisshs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
2k monitör düşünüyorum
ktc nin ekran renk doygunluğu arkasında bir tık arkada kalıyor diğerlerinin oled panel gibi kontrast oranı olması çok güzel asuslarda birtık o konuda arkada ortalık karışık birazcıkgeçenlerde ktc nin konusu açıldı baya iyi diyorlardı ama asus hakkında bilgim yok
ktc 300 hz olan değilmi? öyleyse ktc alktc nin ekran renk doygunluğu arkasında bir tık arkada kalıyor diğerlerinin oled panel gibi kontrast oranı olması çok güzel asuslarda birtık o konuda arkada ortalık karışık birazcık
ktc evet 300 hz olan bende şuan dell g2524h modeli var ktc gelirse ana monitör olarak onu kullanabilirim hz konusundan dolayıda asus gelirse delin yanına koyabilirimktc 300 hz olan değilmi? öyleyse ktc al
KTC iyi tercih hocam.2k monitör düşünüyorum
Asus ROG Strix XG27ACS Monitör KTC 27″ H27E6
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A aklımda ktc var ama sizce hangisi daha iyi sağlıklı olur ktc alırsam ana ekran yapıp şuanki monitörü 2.ekran yapabilirim asuslar olursa 2.ekran olarak kullancağım
bence ktc alınabilir şuanktc evet 300 hz olan bende şuan dell g2524h modeli var ktc gelirse ana monitör olarak onu kullanabilirim hz konusundan dolayıda asus gelirse delin yanına koyabilirim
hocam asusları eleyimmi sizce direk yoksa biraz daha kalsınmı sizceKTC iyi tercih hocam.
aklım ona kayıyor benimde yalan olmasın ama servis durumu nasıldır incehesaptan ilk kez alışverişimiz olcakbence ktc alınabilir şuan
servis konusunda çok bilgim yok vallahihocam asusları eleyimmi sizce direk yoksa biraz daha kalsınmı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aklım ona kayıyor benimde yalan olmasın ama servis durumu nasıldır incehesaptan ilk kez alışverişimiz olcak
sağlık olsunservis konusunda çok bilgim yok vallahi
ktc de 8 bit diye biliyorum ustam ama artık onu alcaz gibiAsus 8 bit diye biliyorum, bence bu fiyatları hak etmiyor. Rog adı var sadece. Bu fiyata daha iyi monitörler var, KTC daha mantıklı bence.
Asus kesinlikle alma @Tayfunns hocam bu konuda gayet bilgili sana yardımcı olacaktır.2k monitör düşünüyorum
Asus ROG Strix XG27ACS Monitör KTC 27″ H27E6
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A aklımda ktc var ama sizce hangisi daha iyi sağlıklı olur ktc alırsam ana ekran yapıp şuanki monitörü 2.ekran yapabilirim asuslar olursa 2.ekran olarak kullancağım