🔥İndirim Gigabyte 5070 Tİ 41.999 TL

Pny 5070 ti epic argb oc ise bahsedilen kart, en tepe modeldir. Soğutması da argb aydınlatması da güzeldir. Ben 9800x3d işlemci ile birlikte kullanıyorum 5-6 aydır. Enfes bir kart. 2k da last of us 2 de 55-58 dereceleri geçmiyor. Tam bir f/p kartı. Yakalarsanız kaçırmayın.

Pny 5070 ti epic argb oc ise bahsedilen kart, en tepe modeldir. Soğutması da argb aydınlatması da güzeldir. Ben 9800x3d işlemci ile birlikte kullanıyorum 5-6 aydır. Enfes bir kart. 2k da last of us 2 de 55-58 dereceleri geçmiyor. Tam bir f/p kartı. Yakalarsanız kaçırmayın.
Tepe model epic-x değil. Pny’nin soğutması farklı 2 modeli var. Kısaca şu şekilde birleştiriyim normal rgb’siz ve epic-x modeli tamamen aynı soğutmaya sahiptir. Sadece epic-x rgb’ye sahiptir ve tek fark budur. Soğutması farklı olan model kutusunda plus ibaresi bulunan modeldir ve bu model yaklaşık 3-5 derece daha serin çalışır.

Sogutma performansından memnunmusun hocam. Kart kaç derecelerde çalışıyor
daha önceki mesajlarımda oyun içi görüntülerini atmıştım.
ben 4k full rtgi ray tracing forza motorport oynuyorum sadece. 4k dlss quality veya dlaa. 3d markın çakılmadığı yerde bu oyun çakılır köküne kadar kullanıyor gpu yu 4k da.
oyun içi gpu ram kullanımı 13-15gb
gpu kullanımı %90-99
undervolt 0.91V 2.95ghz ram 3000+
custom fan ayarı max 45. thermalrigt 700 rpm dönen kasa fanlarından sessiz.
50 den sonra sesli
kasa şu an ap201 asus
maksimum ısı oyun içi 60-62
3dmark testi maksimum ısı 64 65
oyun çektiği güç maksium 200-+
3dmark 210-215W
performans bios u var onunla gene 65 di hatırlıyorum ama fan 60 65 e çıkıyor sevmem.
silent biosu var o da 70 c de tutmaya çalışıyordu hatırlıyorum sessizdi
aldığım günden beri undervolt ile kullandığım için tam ayrıntı yok.
ancak el ile güzelce bir custom fan ve 2.9 ghz oc+ undervolt ile 2 fanlı 5070ti bile sessiz sakin çalışır.
ha diyorsan 3.2 ghz yapacağım 100w fazla vereceğim o zaman nitro mitro alın. ama değer mi 1 gr değmez. bende 1 fps fark ediyor 3.15 ghz ile 2.95 ghz arasında. 1 fps fark 100w + ses + ısı+ sinir stres:)

Tepe model epic-x değil. Pny’nin soğutması farklı 2 modeli var. Kısaca şu şekilde birleştiriyim normal rgb’siz ve epic-x modeli tamamen aynı soğutmaya sahiptir. Sadece epic-x rgb’ye sahiptir ve tek fark budur. Soğutması farklı olan model kutusunda plus ibaresi bulunan modeldir ve bu model yaklaşık 3-5 derece daha serin çalışır.
Hocam 4 modeli var zaten.
  • 5070 ti
  • 5070 ti oc
  • 5070 ti argb
  • 5070 ti argb oc (bahsettiğim model)
Doğal olarak en tepe model oluyor :)

Hocam 4 modeli var zaten.
  • 5070 ti
  • 5070 ti oc
  • 5070 ti argb
  • 5070 ti argb oc (bahsettiğim model)
Doğal olarak en tepe model oluyor :)
Tepe model böyle bir şey değil. Tepe model dediğimizde baz modellere göre soğutma anlamında daha iyidir. Senin bahsettiğin modeller bambaşka bir şey.
Senin anlayacağın şekilde bir sıralama yaparsak şöyle olur.

• 5070 ti / 5070 ti argb
• 5070 ti oc / 5070 ti oc argb
• 5070 ti oc plus / 5070 ti oc argb plus

Yani bahsetmek istediğim pny’de epic-x ile normal model arasında rgb dışında hiçbir fark yoktur ve tepe model kutusunda plus ibaresi olan modellerdir. Hem rgb ve non-rgb olabilir plus modeller. Epic-x demek tepe model değil argb olduğunu belirtir

Tepe model böyle bir şey değil. Tepe model dediğimizde baz modellere göre soğutma anlamında daha iyidir. Senin bahsettiğin modeller bambaşka bir şey.
Senin anlayacağın şekilde bir sıralama yaparsak şöyle olur.

• 5070 ti / 5070 ti argb
• 5070 ti oc / 5070 ti oc argb
• 5070 ti oc plus / 5070 ti oc argb plus

Yani bahsetmek istediğim pny’de epic-x ile normal model arasında rgb dışında hiçbir fark yoktur ve tepe model kutusunda plus ibaresi olan modellerdir. Hem rgb ve non-rgb olabilir plus modeller. Epic-x demek tepe model değil argb olduğunu belirtir
Hocam plus diye bahsettiğiniz de yukarıda saydığım 4 modeli içeriyor. Yani sizin burada ki bölümlemeniz hatalı. 5070 ti argb oc tepe model 2 seçenekte. Onu demek istiyorum.

Hocam plus diye bahsettiğiniz de yukarıda saydığım 4 modeli içeriyor. Yani sizin burada ki bölümlemeniz hatalı. 5070 ti argb oc tepe model 2 seçenekte. Onu demek istiyorum.
bu iki model tepe modeldir aralarında sadece rgb farkı vardır fakat iki modelde tepe model olarak geçer.
IMG_3216.webp

IMG_3217.webp

Bu iki model ise yine tamamen aynıdır ve tek fark rgb’dir. Tepe model değillerdir soğutması plus olan modele göre daha zayıftır ve 3-5 derece daha sıcak çalışır.

IMG_3218.webp
IMG_3219.webp

Durum tamamen bundan ibaret ve ürün kodlarında plus olan modeller 5071T olarak geçer plus olmayanlar ise 5070T olarak geçer.

bu iki model tepe modeldir aralarında sadece rgb farkı vardır fakat iki modelde tepe model olarak geçer.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bu iki model ise yine tamamen aynıdır ve tek fark rgb’dir. Tepe model değillerdir soğutması plus olan modele göre daha zayıftır ve 3-5 derece daha sıcak çalışır.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Durum tamamen bundan ibaret ve ürün kodlarında plus olan modeller 5071T olarak geçer plus olmayanlar ise 5070T olarak geçer.
Kullandığım kart bu hocam. En tepe model oluyor o zaman değil mi ? :)

Ekler

• 20250802_162745(1).webp
    20250802_162745(1).webp
    574.5 KB · Hit: 25
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye