❌İndirim Bitti! SJCAM C200 4K 2.899,00TL

Su altı çekimleri için bu fiyata alınır mı ? Başka önerisi olan var mı

Normal canlı yayın yapabilirmiyim.Bilgisayara bağlayıp.
ustam normal pc kamerası alabılırsınz daha kalıtelı olur bence. ben vıdeoları ızledımde pek kalıtelı gelmedı bana ıptal ettım sıparısımı

alınmaz sırf ucuz diye alıp motovlog çekcekseniz almayın çöpten hallice görüntüsü var
Aynı fiyata daha iyi bir öneride bulunabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenligi için düşünen varsa düşünebilir ama video içerik için düşünen için görüntüler tost makinesi gibi geldi hoşuma gitmedi.

ikinci el xiaomi yd cihaz al tak kaska çene aparatı ile daha iyi iş yapar içerik çıkmaz bu kamera ile. aksini iddia eden varsa alsın tabi. ayrıca araç içi kamera olarak da kullanılmaz. sadece günü kurtarmak için video çekersiniz amatörce

bu arada benim samsung s4 zoom 2013 model cihaz bundan daha kaliteli iş yapar :D ikinci el onu alsan daha iyi

Valla ben de aldım 6k asla verilmez 2800'e 3 taksit güvenlik amaçlı kaska montelemek kesinlikle çok mantıklı. İçerik üreticilerine gelmez fakat
motorsiklette herhangi bir kaza anında kanıt olarak sunabileceğim delil verse yeterli. Ne zamandır aklımdaydı sırf bu amaç için gidip djı almak istemiyordum konu sahibine teşekkür ederim. kargoya verilmiş

Tavsiye verecem diye cidden kafayı yemissiniz. Bahsettiğin 2 markanın da en ucuz modeli 12bin tl den başlıyor :)
sjcam kullandım, gerçekten kötüydü hocam boş yere tavsiye vermiyorum

telefonuna hafıza kartı takabiliyor musun peki hocam? en az 512gb tercihen 1tb telefonun yoksa dediğin sadece hikaye

pil vs derdine daha girmedim bile ben aksiyon kameramda tek pille 720pde 2-3 saat kayıt alabiliyorum.

bundan altını önermem ben de kullanıyorum öneririm
android telefonların çoğuna takılıyor hocam, takılmayan telefonada harici ssd bağlayabiliyorsun. aklında olsun. hatta iphone pro serisinin son 3 modeli ssdye pro res kayıt alabiliyor. 15 p, 16 p, 17 p, ... şeklinde

sjcam kullandım, gerçekten kötüydü hocam boş yere tavsiye vermiyorum

android telefonların çoğuna takılıyor hocam, takılmayan telefonada harici ssd bağlayabiliyorsun. aklında olsun. hatta iphone pro serisinin son 3 modeli ssdye pro res kayıt alabiliyor. 15 p, 16 p, 17 p, ... şeklinde
çoğuna takılıyorsa cahil kalmışım o zaman ben hiç kart takılabilen telefon modeli bilmiyorum çünkü :ROFLMAO:
benim bildiğim marka ve modeller şöyle
samsung desen takılmıyor
xiaomiye zaten hiç takılmıyordu
honor desen o da öyle
huaweiden emin değilim bir tek ama muhtemelen ona da takılmıyordur

edit: sonye falan takılıyordur kesin adamlar 3.5mm kulaklık girişi bile koyuyorlar ama trde yok ki sony artık

Son düzenleme:
çoğuna takılıyorsa cahil kalmışım o zaman ben hiç kart takılabilen telefon modeli bilmiyorum çünkü :ROFLMAO:
benim bildiğim marka ve modeller şöyle
samsung desen takılmıyor
xiaomiye zaten hiç takılmıyordu
honor desen o da öyle
huaweiden emin değilim bir tek ama muhtemelen ona da takılmıyordur

edit: sonye falan takılıyordur kesin adamlar 3.5mm kulaklık girişi bile koyuyorlar ama trde yok ki sony artık
Samsunglarda S serisinin son cihazlarında yok ama M-A serilerinde microsd kart desteği var. Harici ssd bağlama işi gayet güzel hocam, OTG destekli telefonlarda ve yeni nesil iphonelarda bunu yapabilirsiniz. Benim taşınabilir Type-C girişli SSD exfat olarak biçimli, hem android hem iphone bağlayabiliyorum.

Geri