Yardım Geforce nowmu mantıklı xbox game pass mı

FunnFrell

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
12 aylık satın almak istiyorum sizce hangisi mantıklı fakat xbox un 12 aylık yok sanırım

12 aylık satın almak istiyorum sizce hangisi mantıklı fakat xbox un 12 aylık yok sanırım
GFN öneririm fakat epic yada steam hesabın ne kadar dolu ve GFN de istediğin oyunları bulabilecek misin oda var

gfn de ultimate paket iyi oda gamepass pc nin aylık ücreti ile aynı paraya geliyor gameapsss pc aylık almak daha avantajlı oyun kütüpanesine erişim hakkın oluyor gfn de oyunları alman gerekiyor

gfn de ultimate paket iyi oda gamepass pc nin aylık ücreti ile aynı paraya geliyor gameapsss pc aylık almak daha avantajlı oyun kütüpanesine erişim hakkın oluyor gfn de oyunları alman gerekiyor
benim bildiğim gfn dede almaya gerek yok

Bunu bilmiyordum iyi olduğu öğrendiğim teşekkür ederim
Epic ve steam hesapların dolu ise zengin bir kütüphaneye sahipsen GFN işine yarar yoksa gamepass daha çok işine yarar

Hocam yanlış biliyorum herhalde, KENDİ SİSTEMİNDE gamepass belli oyunları ücretsiz oynaabileceğiz bir platform. Gforce now BAŞKASININ sistemi kiralıyorsun gibi düşünebilirsin çünkü sistemin yeni oyunları oynamak için yeterli değildir. İkisi çok farklı şeyler. Yani ikisini alabilme imkanın olabilir. Biri sana sistem verir diğeri sana oyun kütüphanesi...

cod ve arcı GFn üzerinden oynarsan geçikmeden oynayabileceğini sanmıyrum bilen birsii varsa cevaplasın.
İnternet hızı da önemli

Hocam yanlış biliyorum herhalde, KENDİ SİSTEMİNDE gamepass belli oyunları ücretsiz oynaabileceğiz bir platform. Gforce now BAŞKASININ sistemi kiralıyorsun gibi düşünebilirsin çünkü sistemin yeni oyunları oynamak için yeterli değildir. İkisi çok farklı şeyler. Yani ikisini alabilme imkanın olabilir. Biri sana sistem verir diğeri sana oyun kütüphanesi...
Aynen hocam o şekildeymis bende sistem var o yüzden gamepass alacağım
cod ve arcı GFn üzerinden oynarsan geçikmeden oynayabileceğini sanmıyrum bilen birsii varsa cevaplasın.
İnternet hızı da önemli
Sistem var internette yeterli seviyede benim o yüzden gamepass alacağım illaki gecikmeler olur o riske zaten giremem hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,633
Üyeler
187,539
Son üye
Enes57
Geri