GFN öneririm fakat epic yada steam hesabın ne kadar dolu ve GFN de istediğin oyunları bulabilecek misin oda var12 aylık satın almak istiyorum sizce hangisi mantıklı fakat xbox un 12 aylık yok sanırım
Kontrol et bence GFN destekliyorsa al Arc gördüm sanırım GFN destekliyor cod emin değilimcod ve arc için alacağım aslında
gfn de ultimate paket iyi oda gamepass pc nin aylık ücreti ile aynı paraya geliyor gameapsss pc aylık almak daha avantajlı oyun kütüpanesine erişim hakkın oluyor gfn de oyunları alman gerekiyor12 aylık satın almak istiyorum sizce hangisi mantıklı fakat xbox un 12 aylık yok sanırım
benim bildiğim gfn dede almaya gerek yokgfn de ultimate paket iyi oda gamepass pc nin aylık ücreti ile aynı paraya geliyor gameapsss pc aylık almak daha avantajlı oyun kütüpanesine erişim hakkın oluyor gfn de oyunları alman gerekiyor
Hayır gfn de oyunlar senden hizmet ordan hizmeti alıyorsun gamepass da oyunlar pass dan indirme sendenbenim bildiğim gfn dede almaya gerek yok
Epic ve steam hesapların dolu ise zengin bir kütüphaneye sahipsen GFN işine yarar yoksa gamepass daha çok işine yararBunu bilmiyordum iyi olduğu öğrendiğim teşekkür ederim
Aynen hocam o şekildeymis bende sistem var o yüzden gamepass alacağımHocam yanlış biliyorum herhalde, KENDİ SİSTEMİNDE gamepass belli oyunları ücretsiz oynaabileceğiz bir platform. Gforce now BAŞKASININ sistemi kiralıyorsun gibi düşünebilirsin çünkü sistemin yeni oyunları oynamak için yeterli değildir. İkisi çok farklı şeyler. Yani ikisini alabilme imkanın olabilir. Biri sana sistem verir diğeri sana oyun kütüphanesi...
Sistem var internette yeterli seviyede benim o yüzden gamepass alacağım illaki gecikmeler olur o riske zaten giremem hocam teşekkür ederimcod ve arcı GFn üzerinden oynarsan geçikmeden oynayabileceğini sanmıyrum bilen birsii varsa cevaplasın.
İnternet hızı da önemli