SultanQQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Hocam oyun oynuyorsan ve daha güzel bir şeye bakmak istiyorsan 300hz'i ne yapacaksın ? 4k al geç.Sebepleriyle yazarmısınız 2k 540hz çok iyi geldi bana 300 Hz fark var
Hocam oyun oynuyorsan ve daha güzel bir şeye bakmak istiyorsan 300hz'i ne yapacaksın ? 4k al geç.Sebepleriyle yazarmısınız 2k 540hz çok iyi geldi bana 300 Hz fark var
5080 ile 4K da 240 hz zor alırsın gibime geliyor 2K al keyfine bak hocam zaten oled olucak 4K ips gibi hissetiriyor yanında ki 540 hz -720 hz de cabasıASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W
ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet singleplayer hocam 5080 var
Aynen ama işte nesil düşüyor Tandem WOLED alamayacağım 4k alırsam
720p de veriyor hocam 720 Hz yiÜsttekinde 1080de 720 hz mi veriyor ben mi yanlış görüyorum şaka mı lan bu o neymiş lan öyle cs2 de 720 hz aldığını düşünsene waowwww
Hikayeli oynuyorsan kesinlikle wqhd almalısın bence bütçe sıkıntı değilse bu modeli kesinlikle öneririm bende bir eski neslini kullanıyorum ekran kalitesi inanılmaz.ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W
Valla hocam yüksek bütçede olan monitörler hakkında bir fikrim yok ama dediğim gibi sizin için önemli olan unsur görüntü kalitesi olmalı, 240hz işinizi fazlasıyla görür.ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W
Ama akıcılık acayip fark ettiriyor. Her oyunda fark ediyorsunHocam oyun oynuyorsan ve daha güzel bir şeye bakmak istiyorsan 300hz'i ne yapacaksın ? 4k al geç.
Hocam bunun fiyatı uçuk en fazla 60k verebilirimAnladığım kadarıyla bütçede sıkıntı yok
Hikayeli oynuyorsan kesinlikle wqhd almalısın bence bütçe sıkıntı değilse bu modeli kesinlikle öneririm bende bir eski neslini kullanıyorum ekran kalitesi inanılmaz.
Aynen bende öyle düşünüyorum 5080 ile 540hz tadına varmak ayrıca QD-OLED gibi morlaşma da yok5080 ile 4K da 240 hz zor alırsın gibime geliyor 2K al keyfine bak hocam zaten oled olucak 4K ips gibi hissetiriyor yanında ki 540 hz -720 hz de cabası
samsung 49 inch oledlere de bakabilirsin daha önce onuda kullandım RDR oynamak inanılmaz keyifli geniş açı manzarada.Ama akıcılık acayip fark ettiriyor. Her oyunda fark ediyorsun
Hocam bunun fiyatı uçuk en fazla 60k verebilirim
Aynen bende öyle düşünüyorum 5080 ile 540hz tadına varmak ayrıca QD-OLED gibi morlaşma da yok
Evet doğru hocam ama 4K alırsam 3.nesil WOLED 2K alırsam Tandem WOLED alabiliyorum o yüzden de düşünüyorum27 inch 2k 540hz kesinlikle mantıksız hikayeli oyunlar için. orası net.
Hz farkı hissettiniz mi hocam sizi kişi 120hz alta düşmekmiş benimki 300 Hz yukarı çıkmak olucak.27" bir ekranda 4k 240hz kullanacakdan 2k olanı al. Ekran 31.5 inch veya üstüyse 4K alınabilir. Bende 4k 240hz monitor var, 2k 360hz'den geçtim 4K farkı çok da hissedilmiyor.
Hayır fark ettirmiyor. Akıcılık tabii ki önemli ama 240hz diyor adam 60 değil. Testlerde 300+ hz monitörlerde 2 cihazı yan yana koyup hangisi 300 hangisi 500 diye sorulduğunda doğru cevap veren insan sayısı o kadar az ki. Liseliler kendini kandırıyor işte oynarken. Hiçbir oyunda fark etmez. Ama 4k'yı kör koysan fark eder. Aylık 10k dolar kazanan ekrana burnu çarparak 24 inchte csgo oynayan esporcu değilse çok zor.Ama akıcılık acayip fark ettiriyor. Her oyunda fark ediyorsun
Hocam bunun fiyatı uçuk en fazla 60k verebilirim
Evet doğru hocam ama 4K alırsam 3.nesil WOLED 2K alırsam Tandem WOLED alabiliyorum o yüzden de düşünüyorumHayır fark ettirmiyor. Akıcılık tabii ki önemli ama 240hz diyor adam 60 değil. Testlerde 300+ hz monitörlerde 2 cihazı yan yana koyup hangisi 300 hangisi 500 diye sorulduğunda doğru cevap veren insan sayısı o kadar az ki. Liseliler kendini kandırıyor işte oynarken. Hiçbir oyunda fark etmez. Ama 4k'yı kör koysan fark eder. Aylık 10k dolar kazanan ekrana burnu çarparak csgo oynamıyorsa 24 inchte çok zor.
Yani şöyle ahım şahım bir fark yok ve sen 540 hertz kullanmadığın için zaten bu farkı hissetmeyeceksin çünkü 540 hertze alışık değilsin.Hz farkı hissettiniz mi hocam sizi kişi 120hz alta düşmekmiş benimki 300 Hz yukarı çıkmak olucak.