Windows etkinleştir yazısı çıkıyor. Kod almak mantıklı geliyor ama tek seferlil anakarta gönülü olmayan koddan almayı düşünüyorum. Bunu en güvenilir nerden alabilirim? Ve bunun bir zararı var mı ?
SAKIN ALMA KRAL DUR BEDAVAYA ETKİNLEŞTİREBİLİRSİNWindows etkinleştir yazısı çıkıyor. Kod almak mantıklı geliyor ama tek seferlil anakarta gönülü olmayan koddan almayı düşünüyorum. Bunu en güvenilir nerden alabilirim? Ve bunun bir zararı var mı ?
Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99SAKIN ALMA KRAL DUR BEDAVAYA ETKİNLEŞTİREBİLİRSİN
SAKIN ALMA KRAL DUR BEDAVAYA ETKİNLEŞTİREBİLİRSİN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM
Home Single Language: 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Home Country Specific: PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR
Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Professional N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ
Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Enterprise N: DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4
1) cscript slmgr.vbs /ipk
2) cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
3) cscript slmgr.vbs /ato
HOCAM ÖNCE CMD Yİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN SONRA 1. KODU YAZIN cscript slmgr.vbs /ipk BU YANİ SONRA BOŞLUK BIRAKARAK HOMEMİ PROMU YUKARIDA YAZDIM ZATEN ONUN KODUNU YAPIŞTIR SONRA ENTERLA DAHA SONRA 2.Cİ KOMUDU YAZ ENTERLA SONRA 3. KODU YAZ ENTERLA 3. KODU YAZDIKTAN SONRA BEKLETEBİLİR BEKLE EN SONUNDA WİNDOWS ETKİNLEŞİR
300-400 kıyıp oem al win hesabına bağla geç. Ömür boyu kafan kulağın rahat olsun boşver tek seferliği.Hangisi daha güvenilir acaba?
Oem key mi alayım?300-400 kıyıp oem al win hesabına bağla geç. Ömür boyu kafan kulağın rahat olsun boşver tek seferliği.
İnsta da bir sayfa görmüştüm, kutu veya etiket lisans satıyordu ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Elime para geçerse deneyecemOem key mi alayım?
Evet. Anakartı değiştirsen bile win hesabını bağlamışsan istediğin zaman aktive edebiliyorsun.Oem key mi alayım?
O nasıl yapılıyor? Uzun süre değiştirmeye gerek yok yeni dizdim sistemide zaten muhtmeelen gerek kalmazEvet. Anakartı değiştirsen bile win hesabını bağlamışsan istediğin zaman aktive edebiliyorsun.