canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
hiiç görmedim hocam. Doğru poşet satıcısı vatanmışalttada yazıyorda neyseeee
hiiç görmedim hocam. Doğru poşet satıcısı vatanmışalttada yazıyorda neyseeee
imkansız o fiyat max 60tır93.786 tl hocam (vatandaki sisteme baktım fiyat bu gibii)
60k üstüdür net.imkansız o fiyat max 60tır
Mediamarkta 499tl olan mouse orada 799 tl di, vatan fiziksel magazaları gerçekten pahallı piyasaya göre. Ve evet muhtemelen diyorlardır. (Üst yetkililer)Vatan'da çalışanlar acaba insanlara arkasından ne güzel kitledik diyorlar mı ki?
Ekran kartımı ve PSU'mu Vatan'dan aldım çok iyi bir fiyata fakat kitleme konusuna geldi mi de üstüne yok gerçekten. Bence çalışanlar bile diyordur.Mediamarkta 499tl olan mouse orada 799 tl di, vatan fiziksel magazaları gerçekten pahallı piyasaya göre. Ve evet muhtemelen diyorlardır. (Üst yetkililer)
Valla çalışan işçide diyorsa vay halimize.Ekran kartımı ve PSU'mu Vatan'dan aldım çok iyi bir fiyata fakat kitleme konusuna geldi mi de üstüne yok gerçekten. Bence çalışanlar bile diyordur.
Bütün herkesin özellikle yazmasını bekledim sistemi 77k ya aldım arkadaşlar kazıklandıysamda sıkıntı yokta fiyatına göre güzel aldığımı düşünüyorumLoL terimleriyle açıklayacak olursak early game de rahat ettirir snowball olma şansı pek yok ama late game de zayıf kalır hocam. Yorumu gördüm de umarım bu sisteme 93k falan vermemişsindir.
çok pahalı o paraya çok daha iyileri toplanırdıBütün herkesin özellikle yazmasını bekledim sistemi 77k ya aldım arkadaşlar kazıklandıysamda sıkıntı yokta fiyatına göre güzel aldığımı düşünüyorum
Dostum bir miktar nakit verip kalanını taksitlendirdim işlemci olarak hazır paketlerde amd yoktu 1 saat baktık ya diğer parçalar dandik oluyor ya fiyat fırlıyor böyle bi ayar yaptım en son sisteminde kazık olduğunu düşünmüyorum ya dediğin gibi işlemci çok daha iyi olabilirdi haklısınız tabii ki ama yoktu inanın yoksa bende isterdim yaniEğer ürün paketlerini açmadıysa ki umarız açmamıştır. O işlemci direkt iade sebebi zaten. Kötü işlemcimi hayır pek tabiiki de işini fazlası ile görürdü ama AM5 soket çok daha uzun ömürlü olur ve enerji tüketimi konusunda net daha iyi AMD işlemciler. intel i5 14600K PL1 125, PL2 181W bir işlemci. İyi soğutulursa güzel işlemci ama mis gibi 7500F ya da bütçe varsa 9700X almak varken...
Alan arkadaş herhalde bilgisizdi ya da etrafındaki insanlar uyarmadı kendisini. Vatan'da zaten gelişine yapıştırmış diyebiliriz.
Aslında sistemin geri kalan parçaları gayet güzel ama tek doğru olmayan şey işlemci seçimi olmuş. Yani işlemci AMD olsa öyle gidipte 11K'ya Z790 anakarta da hiç gerek olmazmış. Muhtemelen bu arkadaşın overclock bilgisi de yoktur. Wi-Fi olması iyi güzelde 11K anakarta da para verilmez yani. 7500F işlemci ile beraber 5-6K arası B650 chipset bir anakart gayet iş görür. Ayrıca sıvı soğutmaya da gerek yok hiç. 6 bakır borulu kaliteli bir hava soğutucu zaten sıvı soğutmaların yarı fiyatına satılıyor.
Eğer olurda buraları okursa lütfen dediklerimizi dikkate alsın kendisi.
kankacım 77k elden vermedim bir mikrsr verip kalanını taksitlendirdim yaşadığım yerdede vatan harici güzel bir yer internettende alamadım yani daha iyisi olurduda sistem çöp mü anasını satıyım anlamadımçok pahalı o paraya çok daha iyileri toplanırdı
78k kanka nerden baktın abartmışsınız iyice93.786 tl hocam (vatandaki sisteme baktım fiyat bu gibii)
internetten alınca da taksitlendirilebiliyor zaten de bu sistemi bu piyasada ramin de 32 olduğunu varsayarsak 60tan aşağı alamazdın zaten çok da kazık yememişsin 60-65 yerine 78 vermişsin dert etmene gerek yok sistem ve parçalar kötü değil sadece bir tık pahalı olmuşBütün herkesin özellikle yazmasını bekledim sistemi 77k ya aldım arkadaşlar kazıklandıysamda sıkıntı yokta fiyatına göre güzel aldığımı düşünüyorum
Kanka ekran karttının 40k olduğu yerde nasıl 65k ya çıkıcak o sistem ram 32 zaten anakartımda güzel ortalama değilmi?internetten alınca da taksitlendirilebiliyor zaten de bu sistemi bu piyasada ramin de 32 olduğunu varsayarsak 60tan aşağı alamazdın zaten çok da kazık yememişsin 60-65 yerine 78 vermişsin dert etmene gerek yok sistem ve parçalar kötü değil sadece bir tık pahalı olmuş