yusuf7878
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,423
750w gold tam modüler tekrar indirimde ihtiyacı olan kaçırmasın bedavaBu modelin fiyatı yeniden düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin.
![]()
Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tüh ya hocam ilk baktığımda vardı alınabilirdi aslında. Şuan Corsair 650w kullanıyorum bi anda bozuldu sanmıştım sök tak yapınca düzeldi ama ihtimaller dahilinde yeni psu düiünüyorum şuankide tam modüler. 850yi 2600e alanlar varmış galiba canım çok çekti valla.Daha ucuz değil hocam girince 10 bin tl civarı fiyat çıkıyor. Gold olan psuda gayet fiyatına göre kaliteli hocam ,tam modüler olduğu için gereksiz kablo kalabalığından kurtulmuş olursunuz. Tabi yine siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ürünü.
Çok iyi fiyat ya, psum var zaten köşede dursun diye alsam mı?750w gold tam modüler tekrar indirimde ihtiyacı olan kaçırmasın bedava
Geleceğe dönük pek değil benceÇok iyi fiyat ya, psum var zaten köşede dursun diye alsam mı?
Bende 2 gün önce paylaştım konuyu hocam o zaman hepsinin stoğu vardı 850nin fiyatı 3500 lira civarıydı. O 1 ay önce falan yada kuponla daha ucuza almıştır muhtemelen. Bununla fiyatı iyi bence yedek olarak alabilirsin . Bir denersin eve gelince sıkıntısı var mı yok mu diye hocamTüh ya hocam ilk baktığımda vardı alınabilirdi aslında. Şuan Corsair 650w kullanıyorum bi anda bozuldu sanmıştım sök tak yapınca düzeldi ama ihtimaller dahilinde yeni psu düiünüyorum şuankide tam modüler. 850yi 2600e alanlar varmış galiba canım çok çekti valla.
Neden ki? Olası bir psu arızası için kenarda durması iyi olmaz mı? Fiyat bedava çünki.Geleceğe dönük pek değil bence
bi elektironikci arkadaş denk geldi yeni psu almana gerek yok diyor 200 tl ye ömürlük yaparım onu dedi revizyon yapacagım duruma göre yenilerim artıkgold tam modüler hocam fark yok başka, gold harici stok kalmamış zaten ben olsam çekerdim yedeğe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim de 5 senelik psu vardı hocam, ben onu satışa koyup bunu direkt sisteme taktım. karar sizin ama ben güncellerdim.
lazımsa düşünme aktif olarak sistemde çalışıyor sıfır sıkıntı
üreten firma ömür boyu garanti vermiyor o arkadaş neye göre diyorbi elektironikci arkadaş denk geldi yeni psu almana gerek yok diyor 200 tl ye ömürlük yaparım onu dedi revizyon yapacagım duruma göre yenilerim artık
Hocam pcı kaç bu ürün? Pek anlamıyorum bu işlerden.lazımsa düşünme aktif olarak sistemde çalışıyor sıfır sıkıntı
üreten firma ömür boyu garanti vermiyor o arkadaş neye göre diyor![]()
5.0 yok reis normal standart ürünHocam pcı kaç bu ürün? Pek anlamıyorum bu işlerden.
Hocam Çok Lazım Aslında Uygun Fiyata Ama Yeni Nesil Psu Muhabbeti Aklımı Karıştırdı. Sistemdede Psuya Önem Veriyorum Hocamlazımsa düşünme aktif olarak sistemde çalışıyor sıfır sıkıntı
üreten firma ömür boyu garanti vermiyor o arkadaş neye göre diyor![]()