Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

Almamak için çok direndim, çünkü ürün eski model ve nasıl depolandığını bilmiyoruz. Parçalar zamanla deforme olmuş olabilir. Yine de aldım, hayırlısı bakalım.

Daha ucuz değil hocam girince 10 bin tl civarı fiyat çıkıyor. Gold olan psuda gayet fiyatına göre kaliteli hocam ,tam modüler olduğu için gereksiz kablo kalabalığından kurtulmuş olursunuz. Tabi yine siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ürünü.
Tüh ya hocam ilk baktığımda vardı alınabilirdi aslında. Şuan Corsair 650w kullanıyorum bi anda bozuldu sanmıştım sök tak yapınca düzeldi ama ihtimaller dahilinde yeni psu düiünüyorum şuankide tam modüler. 850yi 2600e alanlar varmış galiba canım çok çekti valla.

Tüh ya hocam ilk baktığımda vardı alınabilirdi aslında. Şuan Corsair 650w kullanıyorum bi anda bozuldu sanmıştım sök tak yapınca düzeldi ama ihtimaller dahilinde yeni psu düiünüyorum şuankide tam modüler. 850yi 2600e alanlar varmış galiba canım çok çekti valla.
Bende 2 gün önce paylaştım konuyu hocam o zaman hepsinin stoğu vardı 850nin fiyatı 3500 lira civarıydı. O 1 ay önce falan yada kuponla daha ucuza almıştır muhtemelen. Bununla fiyatı iyi bence yedek olarak alabilirsin . Bir denersin eve gelince sıkıntısı var mı yok mu diye hocam

gold tam modüler hocam fark yok başka, gold harici stok kalmamış zaten ben olsam çekerdim yedeğe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim de 5 senelik psu vardı hocam, ben onu satışa koyup bunu direkt sisteme taktım. karar sizin ama ben güncellerdim.
bi elektironikci arkadaş denk geldi yeni psu almana gerek yok diyor 200 tl ye ömürlük yaparım onu dedi revizyon yapacagım duruma göre yenilerim artık

lazımsa düşünme aktif olarak sistemde çalışıyor sıfır sıkıntı

bi elektironikci arkadaş denk geldi yeni psu almana gerek yok diyor 200 tl ye ömürlük yaparım onu dedi revizyon yapacagım duruma göre yenilerim artık
üreten firma ömür boyu garanti vermiyor o arkadaş neye göre diyor :D

Hocam pcı kaç bu ürün? Pek anlamıyorum bu işlerden.

Hocam Çok Lazım Aslında Uygun Fiyata Ama Yeni Nesil Psu Muhabbeti Aklımı Karıştırdı. Sistemdede Psuya Önem Veriyorum Hocam

Geri