İPHONE 16 PRO PİL SORUNU

Esekk02

80+
Reaksiyon skoru
84
arkadaşlar iyi geceler bugün iphone 16 pro aldım saat 6 da kurulumunu falan yaptım 7 den şu saate kadar sabit değil arada baktım falan telefonu şarjı ilk açtığım da 75 di şuan 39 bana hızlı gidiyor gibi geldi çünkü ekran kapalıyken bile sarjı bi 15 20dk sonra 1 tık gidiyor ya da daha fazla ama gidiyor şuan son gelen 26 sürümünü güncelliyorum düzelir mi sizce neyden kaynaklı olabilir

Bir kaç haftaya tam performansına ulaşır. Eğer sorun devam ederse servise sorarsın.

teşekkürler peki ilk başta böyle olmasının sebebi nedir bir kaç yerde de gördüm ilk başta böyle oluyormuş sebebi var mı
Pilin kendisini kalibre etmesi gerekiyor. Biraz süre tanırsan 1-2 haftaya toparlar.

teşekkürler hocam peki bu son güncellemeyi yaptım da bir zararı olmaz dimi bazılarında sorun çıkarmış siz yaptınız mı
Yaptım ve bir sorun yaşamadım. Her güncellemede olduğu gibi sadece pil sürem günlük %3 falan azaldı, o kadar. Senin telefonun daha yeni bir model olduğundan pil süren düşmeyebilir bile.

nekadara aldın hangi renk.
kurulumdan sonramı oldu bu pil sorunu.
çöl renk kurulum yapıldı ondan sonra kameralarda falan biraz vakit geçirdim güncellemesi yaptım pil sorunu bana hızlı geldi ama arkadaşıma falan sorduğumda da normal dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,541
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri