🔥İndirim GIGABYTE B850M D3HP AM5 ANAKART - 6.239,03TL (SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI)

n1ed

80+
Reaksiyon skoru
42
Yeni kullanıcı kuponuyla vs. daha da düşüğe satın alınabilir. axess 5 taksit, diğer bankalara 3 taksit.

Son 1 yılın en düşük fiyatıymış. Anakart modeliyle ilgili pek bilgim (alınır mı alınmaz mı vs.) yok. Görsele tıklayarak yönlenebilirsiniz. Satıcı güvenilir diye biliyorum.

1765362917528.webp

1765362711354.webp

Yeni kullanıcı kuponuyla vs. daha da düşüğe satın alınabilir. axess 5 taksit, diğer bankalara 3 taksit.

Son 1 yılın en düşük fiyatıymış. Anakart modeliyle ilgili pek bilgim (alınır mı alınmaz mı vs.) yok. Görsele tıklayarak yönlenebilirsiniz. Satıcı güvenilir diye biliyorum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Fiyatı en dipte olabilir ama ben anakart fiyatların düşeceğini düşünüyorum. B650 üretimine tekrar başlamışlar. Hem b650 hem b850 üretiliyor. Ram piyasası balon oldu. Ram olmadan PC de olmaz anakartta hâliyle tek iş yapmaz. acelesi olmayan beklesin bu fiyatlar daha iyisi denk gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da ekleme yaparak belirteyim.
Sıfırdan PC toplayacak
İlk önce ram
Sonra ssd
Ve ekran kartı almaya başlayarak toplama baslasin. Kalan parçalar fiyat arttmaz.

a620'yi güncellemek için alsammı diye düşündüm ama vrmlerin soğutması tam değil faz sayısıda düşük gibi

850mi daha iyi 650 mi

Ufak ufak uygun parçaları yakalayarak sistem dizmeyi düşünüyorum sizce bu anakart alınır mı

Fiyatı en dipte olabilir ama ben anakart fiyatların düşeceğini düşünüyorum. B650 üretimine tekrar başlamışlar. Hem b650 hem b850 üretiliyor. Ram piyasası balon oldu. Ram olmadan PC de olmaz anakartta hâliyle tek iş yapmaz. acelesi olmayan beklesin bu fiyatlar daha iyisi denk gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da ekleme yaparak belirteyim.
Sıfırdan PC toplayacak
İlk önce ram
Sonra ssd
Ve ekran kartı almaya başlayarak toplama baslasin. Kalan parçalar fiyat arttmaz.
20k ya satılan ramler 40k ha çıkmaz herhalde bence bu saaten sonra ram ssd en son toplamak daha mantıklı gibi hocam

20k ya satılan ramler 40k ha çıkmaz herhalde bence bu saaten sonra ram ssd en son toplamak daha mantıklı gibi hocam
Perakendeciler sınırlı stok veriyorlarmış. Veya hiç gelmiyor ürün. Fiyat değişken olacaktır. Ondan dedim 10 Kasım ile 10 Aralık ram fiyatları karşılaştır ara fark devasa

Ufak ufak uygun parçaları yakalayarak sistem dizmeyi düşünüyorum sizce bu anakart alınır mı
ben şahsen alırdım diye düşünüyorum kuponla düz 6 ya falan gelirse gayet makul fiyat a parasına alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri