n1ed
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Fiyatı en dipte olabilir ama ben anakart fiyatların düşeceğini düşünüyorum. B650 üretimine tekrar başlamışlar. Hem b650 hem b850 üretiliyor. Ram piyasası balon oldu. Ram olmadan PC de olmaz anakartta hâliyle tek iş yapmaz. acelesi olmayan beklesin bu fiyatlar daha iyisi denk gelirYeni kullanıcı kuponuyla vs. daha da düşüğe satın alınabilir. axess 5 taksit, diğer bankalara 3 taksit.
Son 1 yılın en düşük fiyatıymış. Anakart modeliyle ilgili pek bilgim (alınır mı alınmaz mı vs.) yok. Görsele tıklayarak yönlenebilirsiniz. Satıcı güvenilir diye biliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
20k ya satılan ramler 40k ha çıkmaz herhalde bence bu saaten sonra ram ssd en son toplamak daha mantıklı gibi hocamFiyatı en dipte olabilir ama ben anakart fiyatların düşeceğini düşünüyorum. B650 üretimine tekrar başlamışlar. Hem b650 hem b850 üretiliyor. Ram piyasası balon oldu. Ram olmadan PC de olmaz anakartta hâliyle tek iş yapmaz. acelesi olmayan beklesin bu fiyatlar daha iyisi denk gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da ekleme yaparak belirteyim.
Sıfırdan PC toplayacak
İlk önce ram
Sonra ssd
Ve ekran kartı almaya başlayarak toplama baslasin. Kalan parçalar fiyat arttmaz.
Perakendeciler sınırlı stok veriyorlarmış. Veya hiç gelmiyor ürün. Fiyat değişken olacaktır. Ondan dedim 10 Kasım ile 10 Aralık ram fiyatları karşılaştır ara fark devasa20k ya satılan ramler 40k ha çıkmaz herhalde bence bu saaten sonra ram ssd en son toplamak daha mantıklı gibi hocam
ben şahsen alırdım diye düşünüyorum kuponla düz 6 ya falan gelirse gayet makul fiyat a parasına alıyorsunUfak ufak uygun parçaları yakalayarak sistem dizmeyi düşünüyorum sizce bu anakart alınır mı