Yardım İphone 13 hala alınır mı ?

abıme 13 almak yerıne 16e aldırdım ıslemcı olarak memnun.13 alırsan ios 26 guncelledıgın an kasmalar baslar

s23 mü kasıyor ben 2 yıldır kullanıyorum neden kasmıyor
Sana yeterli geliyordur olabilir kimseye Android kullanmayın demiyorum. Ben iPhone 11 den geçtim ondan yavaş kaldı maalesef. Ekran ve kamera daha iyiydi ama hız yok oyun performansı yerlerde. Oynatıyor mu oynatıyor ama iPhone 11 den sonra beklentim daha iyi oynatması olurken takıla takıla oynatınca can sıkıyor yani.

Yine de Xiaomiye göre gelişme var o 5 dakikada bir oyunda atıyordu süper stabil yazılımı(!) ile.

Sana yeterli geliyordur olabilir kimseye Android kullanmayın demiyorum. Ben iPhone 11 den geçtim ondan yavaş kaldı maalesef. Ekran ve kamera daha iyiydi ama hız yok maalesef oyun performansı yerlerde. Oynatıyor mu oynatıyor ama iPhone 11 den sonra beklentim daha iyi oynatması olurken takıla takıla oynatınca can sıkıyor yani.
sen çakma mı aldın naptın :D

Sana yeterli geliyordur olabilir kimseye Android kullanmayın demiyorum. Ben iPhone 11 den geçtim ondan yavaş kaldı maalesef. Ekran ve kamera daha iyiydi ama hız yok oyun performansı yerlerde. Oynatıyor mu oynatıyor ama iPhone 11 den sonra beklentim daha iyi oynatması olurken takıla takıla oynatınca can sıkıyor yani.
ip 11 ile s23 arasında fark görmemeyi bırak nasıl ip 11 daha iyi diyebilirsin senin s23 çindenmi geldi acaba kral

ip 11 ile s23 arasında fark görmemeyi bırak nasıl ip 11 daha iyi diyebilirsin senin s23 çindenmi geldi acaba kral
Cihaz olarak baya fark var özellikle ekran kalitesinde, başka cihaz görünce 11in ekranı leş gibi geliyor mesela ama samsungda da performans yok işte.

Cihaz olarak baya fark var özellikle ekran kalitesinde, başka cihaz görünce 11in ekranı leş gibi geliyor mesela ama samsungda da performans yok işte.
Usta ben snap 8 gen 2'ye a13den daha kötü diyen ilk defa birini gördüm

Birde üstte de herhangi bir androidden iyidir falan yazmışsın çok garip valla 16e s25u dan daha mı iyi şimdi veya s25u sizin gözünüzde 2 yıllık cihaz falan mı?

sen s23 fe falan mı aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s23 sanıp
Yok normal S23. Direkt lansmandan sonra almıştım hatta normalde S22 alacaktım yenisi çıkınca onu aldım. Sattığımda S24 çıkmıştı işte 1 yıldan biraz uzun kullandım sanırım.

Usta ben snap 8 gen 2'ye a13den daha kötü diyen ilk defa birini gördüm

Birde üstte de herhangi bir androidden iyidir falan yazmışsın çok garip valla 16e s25u dan daha mı iyi şimdi veya s25u sizin gözünüzde 2 yıllık cihaz falan mı?
Düz S25 rakip olur yazdım zaten başka bir mesajda, ultrasını alcak parası olana iPhone 17 öneririm zaten 16e ile işi ne onun 😀

Yok normal S23. Direkt lansmandan sonra almıştım hatta normalde S22 alacaktım yenisi çıkınca onu aldım. Sattığımda S24 çıkmıştı işte 1 yıldan biraz uzun kullandım sanırım.

Düz S25 rakip olur yazdım zaten başka bir mesajda, ultrasını alcak parası olana iPhone 17 öneririm zaten 16e ile işi ne onun 😀
Yanlış ifade edilmiş o zaman birde s25u ile 17 rakip değil bilgine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,951
Üyeler
186,416
Son üye
Cosmopro
Geri