Dizi Önerisi (Platform Farketmez)

Benim dediklerime basla dizi gor hocam. Inanilmaz diziler. Fringe izledikten sonra breaking bad bile tat vermedi oyle bir dizi.
Baktım hocam buda güzel duruyor valla kararsız kaldım ama mentalist seven adama güvenilir fringe ile başlayacağım

Chief of War
Gangs of London
Gen V
Tulsa King
Pluribus
Alice in Borderland
Peacemaker
The Day of The Jackal
Tracker

Bu listemde vardı ilk bundan mı başladam güzel duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla çok karşıma çıkmaya başladı bu aralar bi sıfırdan başlamayı düşünüyorum aslında
İlk Sopranos'tan başla, güzel dizidir.

Şu yabancı diziler bir benim ilgimi çekmiyor herhalde.
Hocam belki kendinize uygun turu bulamadiniz belki de sevmiyorsunuzdur gercekten. Ama yabanci dizi degilde turk dizilerini seviyorsaniz ...

İlk Sopranos'tan başla, güzel dizidir.
Hocam ben onun 3. Bolumundeyim de olaylari anlayamadim yani tony yuksek mertebe ama seyirci sanki herseyi biliyormus gibi gidiyor sanki. Devaminda anlayacagiz degil mi ?

The sopranos.

Hocam belki kendinize uygun turu bulamadiniz belki de sevmiyorsunuzdur gercekten. Ama yabanci dizi degilde turk dizilerini seviyorsaniz ...

Hocam ben onun 3. Bolumundeyim de olaylari anlayamadim yani tony yuksek mertebe ama seyirci sanki herseyi biliyormus gibi gidiyor sanki. Devaminda anlayacagiz degil mi ?
İzledikçe karakterler oturacak, başlarda sıkılabilirsin, olayları anlamayabilirsin. İzledikçe açılmaya başlayacak rahat ol :D

Arkadaşlar dark izliyorum sonlara yaklaştım. Dizi önerisi bekliyorum sizlerden, izleyip en çok beğendiklerimi sırasıyla yazayım.
1 The Mentalist
2 Better Call Saul
3 La casa de papel
4 Peaky blinders
5 Sons of anarchy
6 dexter
7 prison break
8 vikings
9 lost
10 breaking bad
11 twd
12 valhalla

çok var aklıma gelmiyor gelmiyor maalesef. twd ve dexter spin off dizilerini izledim, platform farketmez game of thrones ve stranger thinks dışında dizi önerileri bekliyorum
the boys.

Bu listemde vardı ilk bundan mı başladam güzel duruyor

Valla çok karşıma çıkmaya başladı bu aralar bi sıfırdan başlamayı düşünüyorum aslında
8 kere bitirdim. İzle güzelce bitir.

sen daha başlamamış bi olay var o yaşanınca başlıyor dizi ve gerisi full aksiyon sürükleyici biraz daha şans vermen gerekiyor bence
5.sezondayım bu aksiyonlar ne zaman başlıyor tek bölümlük aksiyonlar sıktı Bi olay geçiyor devamı sezon sonu işleniyor olayı unutuyorum falan garip dizi

Geri