Sonlara doğru derken kasıt tam hangi ay veya aylar?Zor bir şey ama sıkı bir dsiplinle olmayacak bir şey değil. Sonlara doğru paso ayt kas. Sıralamanda seni daha çok etkileyeceğini unutma.
yaparsın dayı ben günde 5 saatle 10k yaptım 2. mezunumdaMümkün değil. Zaten obp 88,5 illa geri atıyor. 2 sene full öyle çalışsam olurdu belki :d
Ciddi mi? Temelin nasıldı ve toplam ne kadar süre yks için çalıştın 2. Mezunluğun sonuna kadar. Fikir almak isterim ciddili yardıma ihtiyacım varyaparsın dayı ben günde 5 saatle 10k yaptım 2. mezunumda
arkadaş 2. mezunda olduğu için zaten bi temel oluşmuştur. senin netlerinden 50kya çıkmak çok zor bişey. yapan var ama çok nadir. zaman da fazla kalmadı sayılır üstelik. ikimizin obpler çok yakın. ben mesela temelime güvendiğim için tyt sayesinde 45 50k yapmıştım ama sen çalışarak yapmak istediğinden aytye önem vermelisin bence. tabi aytyi anlamak için tytde bazı şeylerin de oturması gerek. ayt konusu çalışırken başta tyt haline bakıp da ilerleyebilirsinCiddi mi? Temelin nasıldı ve toplam ne kadar süre yks için çalıştın 2. Mezunluğun sonuna kadar. Fikir almak isterim ciddili yardıma ihtiyacım var
Bunu kendin cevaplamalısın . İnsanın bir sınırı yoktur , kapasiteleri farklıdır . Günde 10 saat değilde 10 saat verimli geçirirsen 40k'dan ötesi bile gelir emin olArkadaşlar selam. Direkt soracağım dürüstçe cevaplarsanız sevinirim. Bu tarz şeyleri başkalarına sormak çok mantıksız gelmiştir hep ama ilk defa başkalarının yorumunu merak ettiğim için sormak istedim. Güncel olarak TYT netleri 50 civarı, SAYISAL AYT netleri 9-10 civarı olan biri, önümüzdeki süreçte her gün 10+ saat çalışarak sayısalda ilk 30-40 bin yapabilir mi?
Yani tyt gidişatına göre değişir ancak baktın son 3 ay falan kaldı tyt de pek bir yere gelmedin, temel atamadın o zaman ayt ye geç ne kadar matematik falan aynı gibi gözüksede birbirinden farklı aslında. Yani ayt çözersen sonuç olarak yerleşme puanın daha yüksek olucak.Sonlara doğru derken kasıt tam hangi ay veya aylar?
Hocam bu zamana kadar ders calismadiysan pek olacak gibi degil ama belli olmaz gercekten 10 saat calisirsan belli olmaz.Arkadaşlar selam. Direkt soracağım dürüstçe cevaplarsanız sevinirim. Bu tarz şeyleri başkalarına sormak çok mantıksız gelmiştir hep ama ilk defa başkalarının yorumunu merak ettiğim için sormak istedim. Güncel olarak TYT netleri 50 civarı, SAYISAL AYT netleri 9-10 civarı olan biri, önümüzdeki süreçte her gün 10+ saat çalışarak sayısalda ilk 30-40 bin yapabilir mi?
Anladım tyt ye çok fazla zaman ayırıp matematikten ilk 12 konu+fonksiyonları bitirip yeni yıldan sonra ayt ye başlamayı düşünüyorum. Beraber götürücem.Yani tyt gidişatına göre değişir ancak baktın son 3 ay falan kaldı tyt de pek bir yere gelmedin, temel atamadın o zaman ayt ye geç ne kadar matematik falan aynı gibi gözüksede birbirinden farklı aslında. Yani ayt çözersen sonuç olarak yerleşme puanın daha yüksek olucak.
Yaptık bir hata ama bu zamana kadar bir şey yapmadık diye bundan sonrada yapmayacağız diye bir şey yok sınırları çok çok zorlayıp sonucu görücezHocam bu zamana kadar ders calismadiysan pek olacak gibi degil ama belli olmaz gercekten 10 saat calisirsan belli olmaz.