berkkallen
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. Tyt yi ocak sonuna kadar bitirden kastın genel bütün derslerse ben öyle düşünmedim. Ocak ortası veya sonuna kadar tyt matematik ve tyt fen(fizik kimya biyo) bitirmeyi planladım. Ağırlığımı full bunlara vericem. Tyt fen dersleri için her birine 1 veya en fazla 2 hafta verdim. 1 haftada bitirmeye öncelik vericem ama matematiğe çok daha fazla ağırlık vereceğim için 2 haftaya uzayabilirler. Tyt leri bitince de full branş denemeleri + AYT lerine başlıycam. Türkçeyide ocakta halletmeyi düşünüyorum zaten pek sıkıntım yok. Üstte söyledim arkadaşa yeni yıldan sonra kesinlikle matematik ve fixikten özel ders almayı istiyorum. Genel olarak böyle. Sadece matematiğin kampları falan epey uzun ve bunlar beni geriyor.Çalışma senaryonu kendine göre rahatsa ve planladığın sürede bitirebileceksen daha da üstüne yorum yapamam. Sayısal olsan bile kalan 6 aylık dönem için 40.000 hala imkansız değil. Ek olarak, TYT'yi genel kitle gibi "matematiği iyi yapmalıyım" bazında bakma. Önce Türkçe, sosyal ve fenden toplam 70 üstü neti garantile sonrasında matematikten ne kadar yapabiliyorsan yap. Diğer 3'üne çalışmadan sadece TYT'de matematik bakarsan 2021 ve 2025 gibi bir sınavla karşılaşman sonucunda cidden batırabilirsin, o yüzden mantıklı hareket etmek lazım. Zor bir sınav seni matematikten patlatabilir ama Türkçe, sosyal ve fenden patlatması matematiğe nazaran daha zor. Demek istediğimi umarım anlamışssındır. Haricinde de TYT'yi bence konu olarak ocak sonuna kadar bitirmiş olup sonrasında tamamen AYT bas.