Yardım Gskill 2x32 64gb Ram Neo RGB 6000Mhz CL32 Sıfır Ram bu fiyata alınır mı?

Birisinden kargoyla ikinci el 2x32 64gb DDR5 sıfır açılmamış türkiye garantili ram alacağım. Ram fiyatları düşecek mi 14500tlye anlaştık sizce bu fiyata alınır mı?
konu da sanki biraz hava atmak için açılmış :PPP

gerçekse h.o kanka, hemen 30 a koy sat ahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında ilanlar var genel olarak düşünülebilir.
o kadar piyasası var mı ya 14500tl verirken bile uygun gelmesine rağmen içim gitti yaz ayında 2x8 ddr5 rami 1300tlye aldığımı hatırlıyorum bu fiyatlar düşecek mi?

konu da sanki biraz hava atmak için açılmış :PPP
ne demezsin 14500tlye ram aldım diye hava atasım geldi :D geçen aya kadar bi rame 14500 vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi fiyatlar düşer mi diye merak ettiğim için açtım konuyu ona göre 1-2 ay daha bekleyip 32gb ram almayı düşünecektim sonuçta 64gb benim için fazla

o kadar piyasası var mı ya 14500tl verirken bile uygun gelmesine rağmen içim gitti yaz ayında 2x8 ddr5 rami 1300tlye aldığımı hatırlıyorum bu fiyatlar düşecek mi?

ne demezsin 14500tlye ram aldım diye hava atasım geldi :D geçen aya kadar bi rame 14500 vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi fiyatlar düşer mi diye merak ettiğim için açtım konuyu ona göre 1-2 ay daha bekleyip 32gb ram almayı düşünecektim sonuçta 64gb benim için fazla
düşün piyasa o kadar leş ki 2 katına almak bile iyi geliyor

Yanı gerçekte olabilir. Memlekette herkes kansız olacak diye bir şey ypk. Sonucu bekliyoruz bakalım, eğer gelirse gerçekten bedavaya almış olursun.
Kansızlıkla ne alakası var? Sen elindeki ürünü değerinin iki kat altına satar mısın? Eğer satarsan dökül bakalım nelerin varmış. Hemen alalım

yana yıkıla 1 aydır 32gb ram arıyorum, takibimdekinlerin hepsi fiyay arttırdı 16gb ram 5kya bulsam alacgım o fiyatlara geldim
gecen hafta 32gb gskill rgb 10kya vardı yazdım cevap vermedi simdi ilan yok , bi tane insan evladı denk gelmediki alalım max 1.5*2kya aldıkları ramı 10a koyuyorlar stok sorunu 2.elede yaradı işte ...

Birisinden kargoyla ikinci el 2x32 64gb DDR5 sıfır açılmamış türkiye garantili ram alacağım. Ram fiyatları düşecek mi 14500tlye anlaştık sizce bu fiyata alınır mı?
kanka adamın profili varmı belki işime yarayan bir şey satıyordur bakarım madem vazgeçti

yana yıkıla 1 aydır 32gb ram arıyorum, takibimdekinlerin hepsi fiyay arttırdı 16gb ram 5kya bulsam alacgım o fiyatlara geldim
gecen hafta 32gb gskill rgb 10kya vardı yazdım cevap vermedi simdi ilan yok , bi tane insan evladı denk gelmediki alalım max 1.5*2kya aldıkları ramı 10a koyuyorlar stok sorunu 2.elede yaradı işte ...
kankam https://www.letgo.com/item/gskll-ddr5-16gb-ram-iid-1722078129 şu linke bak bi istersen ben 64gb almasaydım bunu alacaktım gskill 16gb 6000mhz rami 4500tle koymuş

sana 64 gb diye başka bir şey göndermesin, pg'ye güven olmuyor sen yinede dikkatli ol şaş kaza ramler gerçekse tüm testlerini yap arızalı modül olabilir. kimse şu zamanda bu kit ramleri o fiyata vermez
kargo bugün elime ulaştı hocam satıcının dediği gibi sıfır açılmamış kutu da geldi faturasını falan da gönderdi sizce sahte olma ihtimali var mıdır ? açıp test etmek istemiyorum sıfır kapalı kutu olduğu için kullanmak yerine satıp 32gb ram almayı düşünüyorum

-14500 tl +0 gb ram
-14500tl +64gb ram

Ekler

• ram 2.webp
    ram 2.webp
    59.1 KB · Hit: 32
  • ram 3.webp
    ram 3.webp
    84.3 KB · Hit: 31
  • ram 1.webp
    ram 1.webp