Full modüler mi ustaa tier listteki rankı nedir 8k verilir mi?Alınır nzxt c1200 gibi en üst modellerden biri.
full modüler , tier liste bir tık daha düşük gözüküyor A+ zorlayan bir psu.Full modüler mi ustaa tier listteki rankı nedir 8k verilir mi?
Off yenür usta kasada bulalım banada şöyle psu gözüksün ışıklı misikli çekeyim mi bu psu yu daha iyisi var mı?full modüler , tier liste bir tık daha düşük gözüküyor A+ zorlayan bir psu.
1200 watt olanıda var ona 9500TL onu da değerlendirebilirsin .Kaliteli psular bu fiyatta daha iyisi yok bence.Off yenür usta kasada bulalım banada şöyle psu gözüksün ışıklı misikli çekeyim mi bu psu yu daha iyisi var mı?
Var ama bu fiyata bulamazsın şu anOff yenür usta kasada bulalım banada şöyle psu gözüksün ışıklı misikli çekeyim mi bu psu yu daha iyisi var mı?
İptal et bunu çek hocam bunda da 6 ay taksit var peşin fiyatına.Bugün rm850e atx3.1 aldım amazondan 6 taksit. Asus da sepetteydi hem fazla para vermiyim hem de atx3.1 olsun diye corsair tercih ettim. Şu an bu indirim beni huysuz etti![]()
Ya bu ATX 3.1 ile 3.0 yada pcie sanırım 5.0 ve 5.1 arasında ne gibi fark var eski nesil mi alıyoruz alınca psuları?Var ama bu fiyata bulamazsın şu an![]()
Hangi supply o?Gerek var mı bilemedim. Corsair daha güncel bi de atx 3.1 pcie 5.1 filan. Desibel değerleri de neredeyse aynı. Zaten zar zor karar vermiştim nerden gördüm şu indirimi![]()
Hocam 850w f/p 3.5 4k ya önereceğiniz psu var mı ? Kusura bakmayın konuyu meşgul etmek istemiyorum da çok kararsız kaldımfull modüler , tier liste bir tık daha düşük gözüküyor A+ zorlayan bir psu.
Higpower performanxe sf 850w.Moduler değil tek skntısı oHocam 850w f/p 3.5 4k ya önereceğiniz psu var mı ? Kusura bakmayın konuyu meşgul etmek istemiyorum da çok kararsız kaldım