NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,297
Arkadaşlar merhaba. ben yurtta kaldığım için ve oyun oynadığım için internet gerekiyor. turkcell superonlinea direkt geçecektim ama yurt adresine baz istasyonunun yoğunluğu sebebiyle superbox çıkmıyor. yani siparişle gelmiyor. şubesine gidip danıştım şubede de 0 cihaz kalmamış. 2. el var sadece dedi. 0 cihaz olsa elden teslim yapabiliyorlarmış sanırım. zamanında reklamlarda araba bagajına konup yazlığa götürülen superboxun şuandaki bir diğer kötü özelliğide ben merkezden bir arkadaşımın evine sipariş versem ordan alıp yurda getirsem yurtta internet bağlantısı kopuyor + cayma bedeli isteniyormuş. hayatımda gördüğüm en saçma sistem. şubeye modem stoğu gelirse alma ihtimalim var sadece.
tt magnette çok bir bilgim olmayan forumda gördüğüm bir sistem. sadece hat şeklinde satılıyormuş. telefonun 2. simine taksam onu kullansam mantıklı olur mu diye düşünüyorum ama hız düşüklüğü olma ihtimali var öyle de. ayriyeten birde modem almak gerekiyor sanırım.
bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz sizce hangisi alınmalı?
tt magnette çok bir bilgim olmayan forumda gördüğüm bir sistem. sadece hat şeklinde satılıyormuş. telefonun 2. simine taksam onu kullansam mantıklı olur mu diye düşünüyorum ama hız düşüklüğü olma ihtimali var öyle de. ayriyeten birde modem almak gerekiyor sanırım.
bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz sizce hangisi alınmalı?