15K Nvidia Ekran Kartı Önerisi

hikayeli gta 5 rdr 2 vs oynamak istiyor çok bi grafik aşığıda değil yani

valo cs2 fortnite vs oynamıyorsa abin ağırlıklı olarak nvidia cok mantıksız amd onermeyin diyorsunda driver nasıl stabil değil babus 9070xt çıktı herkes deli manyak saldirdi karta
%99'u da çok memnun 9060xt de al demiyorum ama ya bence guzel kart değil az daha ekleyip 5060 ti 16gb alabilirseniz 4 sene falan mis gibi 10 numara karttır taksitle 16gb 5060 ti alman tavsiyem 9070xt dışında guzel kartı yok bence amdnin bu son çıkanlardan

5050 veya b580 al az daha çıkarım dersen 9060xt 16gb.
amd mi önerceksiniz eğer öyleyse stabil bir driveri yok
Şu aralar nvidia stabilitesi daha kötü. Amd 3-5 yıldır düzeltti kendini. "Amd driver sorunları var" O köylü efsanesi artık.

valo cs2 fortnite vs oynamıyorsa abin ağırlıklı olarak nvidia cok mantıksız amd onermeyin diyorsunda driver nasıl stabil değil babus 9070xt çıktı herkes deli manyak saldirdi karta
%99'u da çok memnun 9060xt de al demiyorum ama ya bence guzel kart değil az daha ekleyip 5060 ti 16gb alabilirseniz 4 sene falan mis gibi 10 numara karttır taksitle 16gb 5060 ti alman tavsiyem 9070xt dışında guzel kartı yok bence amdnin bu son çıkanlardan

Şu aralar nvidia stabilitesi daha kötü. Amd 3-5 yıldır düzeltti kendini. "Amd driver sorunları var" O köylü efsanesi artık.
neyse en kötü iade ederiz sorun çıkarsa

neyse en kötü iade ederiz sorun çıkarsa

BABACAN 9060XT PERFORMANSI COK COK İYİ DEĞİL FİYATINA GORE YANİ İYİ BİR Kart ama bence fp değil normal yani kötü değil ama çok iyide değil intel arc b580 al en azından kurusu kurusuna hakkını alırsın paranın

BABACAN 9060XT PERFORMANSI COK COK İYİ DEĞİL FİYATINA GORE YANİ İYİ BİR Kart ama bence fp değil normal yani kötü değil ama çok iyide değil intel arc b580 al en azından kurusu kurusuna hakkını alırsın paranın
Driverları ne durumda onun abim bu işlerden anlamazda ondan sorun çıkmaması önemli hocam

Driverları ne durumda onun abim bu işlerden anlamazda ondan sorun çıkmaması önemli hocam
Yaklaşık 2 yıldır Rx 6700 kullandıktan sonra 1 haftadır 9060xt 16gb a geçiş yaptım.son 2 yıldır yazılımsal bi hata vs yaşamadım.
işlemci ve gpu amd kullanıyorum.7500F

1766166464389.webp

Amd driver sorunu yok diyemeyiz. sadece eskisi kadar yaygın driver problemi yaşanmıyor. şanssız iseniz hala driver problemi çıkabiliyor ama nadir. 9070xt kullanıyorum. geçenlerde driver güncelledikten sonra OpenGL driverim silinmişti. DDU ile sil yükle yapınca düzeldi.

AMD istemiyorsun da 8 gb karta 15k verilmez Nvidia diye. Ya 16 gb 5060ti ya da AMD kesin istenmiyorsa İntel Arc B 580.

İntel driver işini çözdü mü?
Çoğunlukla iyi durumda olduğu söyleniyor ama kullanmadığım için son durum ne bilemem. Güncel işlemciler ile iyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Çok eski oyunlarla da sıkıntı çıkartabilme ihtimali daha yüksek.

Geri