Fiyatına göre idare eder yeğenime almıştım 11.11 kampanyasında 5600 işlemci boşta 20 derece oyunda 45-50 derece şuanki fiyatına değmez 1111 liraya almıştım ben o fiyata kesinlikle değiyor 2-2.5 civarına cıkınca fiyat işler değişir hocamF2001 sıvı soğutucu kullanan var mı başarılı mı
Ben de trendyolun 1000 TL kuponuyla 1300e aldım.Beyaz var mıydı indirimde sen alırkenFiyatına göre idare eder yeğenime almıştım 11.11 kampanyasında 5600 işlemci boşta 20 derece oyunda 45-50 derece şuanki fiyatına değmez 1111 liraya almıştım ben o fiyata kesinlikle değiyor 2-2.5 civarına cıkınca fiyat işler değişir hocam
Evet hocam hem beyaz hem siyahını aldım 2 haftada 2sindendeBen de trendyolun 1000 TL kuponuyla 1300e aldım.Beyaz var mıydı indirimde sen alırken
Biraz pişman oldum kuponu zaten indirime arada giren bir ürüne harcadığıma.Msi'ın Steam kodu veren sıvı soğutmasını alırdım 2500 civarı olsaydı.Evet hocam hem beyaz hem siyahını aldım 2 haftada 2sindende![]()
11.11 indirimleri harici o kadar indirime düştüğünü görmedim hiç yanlışım yoksa hocam 11.11 indirimleri en dip rakamlardıBiraz pişman oldum kuponu zaten indirime arada giren bir ürüne harcadığıma.Msi'ın Steam kodu veren sıvı soğutmasını alırdım 2500 civarı olsaydı.
haydahaftanın ilk partı
düzelir dedikçe tuhaf tuhaf ürünler geliyor ilginçtadı yok
Sanki bir milyoncu malları gibi ama teknoloji için olanıdüzelir dedikçe tuhaf tuhaf ürünler geliyor ilginç