🔥İndirim GIGABYTE C201 PANORAMIC USB 3.0 mATX KASA 2.699,00 TL

Usb leri aşağı almak güzel düşünce gibi duruyor ama ordada sürekli göz önünde olacak. Üst sağ yana alabilseler daha hoş dururdu

Arctic 360 sığarmı bu kasaya

Çok tatlı duruyor ya. Şimdi bunlara bildiğimiz b650 anakartlar girmez mi? Ya da üç fanlı ekran kartları? Bilmediğimden soruyorum.

bu size örnek olur içine her şey sığar rahatlıkla

Kaç mm kalınlığın da sıvı soğutucu destekliyor sitesine baktım ama göremedim bulan olursa bana haber edin

aerocool daha önce kullandım, malzeme kalitesi berbattı. Bildiğin tenekeydi

Güzel kasa. C500 olanını kullanıyorum. Kasa bağlantısı Type-C de olsaymış tanından yenmezmiş
hocam bende de var. benim yan panel camını takarken önce alttaki ayaklarını oturtuyorum sonra üstteki tırnaklardan takıyorum camı. fakat üstteki tırnakları takmak için biraz yukarı kaldırmam gerekiyor camı. sanki böyle yapınca alttaki tırnaklar boşa çıkıyor gibi oluyor. ama alttan çekince de gelmiyor aslında, tutuyor da yani . ama takılırken neden böyle oluyor anlamadım. öndeki cam panel böyle değil, alttan takınca direk üstten de uyuyor zaten. sizde de böyle mi?

hocam bende de var. benim yan panel camını takarken önce alttaki ayaklarını oturtuyorum sonra üstteki tırnaklardan takıyorum camı. fakat üstteki tırnakları takmak için biraz yukarı kaldırmam gerekiyor camı. sanki böyle yapınca alttaki tırnaklar boşa çıkıyor gibi oluyor. ama alttan çekince de gelmiyor aslında, tutuyor da yani . ama takılırken neden böyle oluyor anlamadım. öndeki cam panel böyle değil, alttan takınca direk üstten de uyuyor zaten. sizde de böyle mi?
Bende öyle bir sıkıntı yok. Alttaki deliğe koyup, direkt camın üst tarafına baskı uyguladığımda geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,704
Üyeler
187,554
Son üye
clesha
Geri