Bende kullanıyorum C500 hocam memnunum baya genişGüzel kasa. C500 olanını kullanıyorum. Kasa bağlantısı Type-C de olsaymış tanından yenmezmiş
Bu çok küçük
yarı fiyatına bu var ddr4 sistem toplayacaklar için bire bir
evet 240 üstü ben ddr4 2. sistemimde kullanıyorum küçük güzel f/p bi kasaBu çok küçük
bu olabilir belki fanlarını bilemem güzel bir marka atomic diye bir modeli vardı çok güzeldi
hocam bende de var. benim yan panel camını takarken önce alttaki ayaklarını oturtuyorum sonra üstteki tırnaklardan takıyorum camı. fakat üstteki tırnakları takmak için biraz yukarı kaldırmam gerekiyor camı. sanki böyle yapınca alttaki tırnaklar boşa çıkıyor gibi oluyor. ama alttan çekince de gelmiyor aslında, tutuyor da yani . ama takılırken neden böyle oluyor anlamadım. öndeki cam panel böyle değil, alttan takınca direk üstten de uyuyor zaten. sizde de böyle mi?Güzel kasa. C500 olanını kullanıyorum. Kasa bağlantısı Type-C de olsaymış tanından yenmezmiş
Bende öyle bir sıkıntı yok. Alttaki deliğe koyup, direkt camın üst tarafına baskı uyguladığımda geçiyorhocam bende de var. benim yan panel camını takarken önce alttaki ayaklarını oturtuyorum sonra üstteki tırnaklardan takıyorum camı. fakat üstteki tırnakları takmak için biraz yukarı kaldırmam gerekiyor camı. sanki böyle yapınca alttaki tırnaklar boşa çıkıyor gibi oluyor. ama alttan çekince de gelmiyor aslında, tutuyor da yani . ama takılırken neden böyle oluyor anlamadım. öndeki cam panel böyle değil, alttan takınca direk üstten de uyuyor zaten. sizde de böyle mi?