[V3] Enucuzsistem.com - Artık tüm Özelleştirme Kombinasyonlarını Tarıyoruz!

Güzel proje eline sağlık (y) Açık kaynaklı mı yaptın bilmiyorum ama issues ekleyebileceğimiz bir alan olursa geliştirmen açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

Güzel proje eline sağlık (y) Açık kaynaklı mı yaptın bilmiyorum ama issues ekleyebileceğimiz bir alan olursa geliştirmen açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.
Emek çok açık kaynak olacağını sanmam hocam
Geçen sene ilk yaptıgım versiyonun projesi şu an açık kaynak zaten ana iş olan scrape kodlarının önemli bir kısmını oradan alıp revize ettim isterseniz paylaşabilirm mevcut projeyi de geliştirmeye devam ettikçe açık kaynak yapmayı pek düşünmüyorum bir gün artık vakit ayıramazsam bayrağı elbette birilerin devretmek adına açık kaynak haline getirebilirim değerli yorumlarınız için de teşekkür ediyorum

Geçen sene ilk yaptıgım versiyonun projesi şu an açık kaynak zaten ana iş olan scrape kodlarının önemli bir kısmını oradan alıp revize ettim isterseniz paylaşabilirm mevcut projeyi de geliştirmeye devam ettikçe açık kaynak yapmayı pek düşünmüyorum bir gün artık vakit ayıramazsam bayrağı elbette birilerin devretmek adına açık kaynak haline getirebilirim değerli yorumlarınız için de teşekkür ediyorum
1766667883729.webp

hocam h.o SEO olarak da işler iyi gidiyor geçen baktığımda 8. sıradaydı 5. sıraya gelmişsin :D

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda toplayan bir web sitesi geliştirdim. https://enucuzsistem.com/, istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırmanıza ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulmanıza yardımcı oluyor.

Mevcut Durum

• Tüm ürünlerin detaylı bileşen verileri alındıktan sonra kapsamlı bir kıyaslama özelliği eklemeyi planlıyorum (yakın vadede olmayabilir).
  • Peşin fiyatına taksit yapılan ürünlerin taksitli fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz özellik üzerinde çalışıyorum. Tamamlanmadı ama şu anda test aşamasında ve kullanılabilir durumda.

Yeni Eklenen Özellikler

• RAM tipi filtresi
  • RAM kapasitesi filtresi
  • Depolama boyutu filtresi
  • VRAM filtresi
  • Filtrelerde, ilgili kriteri sağlayan sistem sayısını gösteren sayaç
  • Anakart marka filtresi
  • Anakart çipset filtresi
  • Çapraz filtreleme özelliği
  • Fiyat geçmişi (bu geceden itibaren kayıt almaya başlayacak)
  • Taksitli fiyat karşılaştırma
  • PSU ve kasa marka filtresi
  • Kart ve taksit sayısına göre taksitli fiyat filtresi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bundan bir kaç yıl önce fln benzer bir proje yapan arkadaş vardı kulanmıştım bende kapatmıştı bu umarım devam eder

Bundan bir kaç yıl önce fln benzer bir proje yapan arkadaş vardı kulanmıştım bende kapatmıştı bu umarım devam eder
Hocam o kişi benim o zamanki projede biraz karışmıştı en son yılıp bırakmıştım :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize sağlık hocam inanılmaz faydalı oldu.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

hocam h.o SEO olarak da işler iyi gidiyor geçen baktığımda 8. sıradaydı 5. sıraya gelmişsin :D
Hocam en son yükselmiyor diye sinirlenip salmıştım hayret yükselmeye başlamış iki üç geliştirme sadece seo için yaptım:ROFLMAO:

Hocam o kişi benim o zamanki projede biraz karışmıştı en son yılıp bırakmıştım :ROFLMAO:

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

Hocam en son yükselmiyor diye sinirlenip salmıştım hayret yükselmeye başlamış iki üç geliştirme sadece seo için yaptım:ROFLMAO:
O anladım çok iyi .d o zamanlarda böyle yorum yapmıştım belki hatırlarsınız

O anladım çok iyi .d o zamanlarda böyle yorum yapmıştım belki hatırlarsınız
Hocam siteyi tekrar yapmadan önceki konunun yorumları/talepleri okurken sizinkin okumuştum taksitli fiyatı gösterme fikrini siz yazmıştınız çok şükür çalışır hale getirdim :ROFLMAO: Sponsorluk alır onları firmanın sistemleri vitrinde ya da yukarıda gösterirsin fikrini de inşallah gerçege dönüştürürsek iyiyiz :ROFLMAO:

sürekli güncellenebilen bir site mi

Hocam siteyi tekrar yapmadan önceki konunun yorumları/talepleri okurken sizinkin okumuştum taksitli fiyatı gösterme fikrini siz yazmıştınız çok şükür çalışır hale getirdim :ROFLMAO: Sponsorluk alır onları firmanın sistemleri vitrinde ya da yukarıda gösterirsin fikrini de inşallah gerçege dönüştürürsek iyiyiz :ROFLMAO:
Sitenin sağına soluna " hazır sistem" v.s yazıları gizle, daha da artar.

Sitenin sağına soluna " hazır sistem" v.s yazıları gizle, daha da artar.
Hocam neler yazdım bir bilseniz :ROFLMAO: Ama işe yaradı diyebilirim google search console'da gördügüm üzere hazır sistem ve oem paket aramalarına girmeye başladık şimdilik 50-90. sıralarda gösterse de zamanla yükselir muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,130
Üyeler
186,993
Son üye
CokCimri
Geri