❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı 9999₺

EOL ürün ne demek oluyor? Ayrıca site güvenilir mi?

CS2 veya Valorant tarzı çok VRAM yüklenmeyen oyunlar oynuyorsanız alınabilir. Indie falan da oynuyorsanız halen iş görür. Ama gelecek oyunların neredeyse %80 RT içerecek ve AMD tarafında 90K da dahil çok sorun yaşayacak. Ama en çok sorunu 60-70K AMD serileri yaşayacak. VRAM kas gücünden alanlar falan büyük ihtimalle RT zorunlu tutulduğu bu oyunlarda 60 FPS'leri zor görecek.

11k ya falan vermen lazım yoksa anlamı yok zaten
Aynen gidip 12-13e satamaz 1k için de gerek yok bence uzun süre ilanda kalır millet gider 2. elini alır. Sadece 2. ele güvenmeyen son kullanıcı için alınabilir 1080pde 3 yıl falan kullanır.

EOL ürün ne demek oluyor? Ayrıca site güvenilir mi?

CS2 veya Valorant tarzı çok VRAM yüklenmeyen oyunlar oynuyorsanız alınabilir. Indie falan da oynuyorsanız halen iş görür. Ama gelecek oyunların neredeyse %80 RT içerecek ve AMD tarafında 90K da dahil çok sorun yaşayacak. Ama en çok sorunu 60-70K AMD serileri yaşayacak. VRAM kas gücünden alanlar falan büyük ihtimalle RT zorunlu tutulduğu bu oyunlarda 60 FPS'leri zor görecek.
end of life
ömrü bitmiş ürün

Değmez. Kullanıyorum yetersiz çoğu oyunda...
2560x1080 de ağlıyor resmen...
ironi mi yaptın hocam anlamadım ama ağlama falan yok. çok oyunda deneyimlemedim ama 3 yıldır xt siz 6600 kullanıyorum rdr2 forza5 te 2k yüksek ayarlarda gayette 70fps lerde oynatıyor afmf kapalı iken. onun gibi ayarları açarsakta 100ü buluyor fpsler ikinci eli 6-7k olan bi karta göre bence çok iyi ama tabii ki 10k bencede verilmez sıfır olsa bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 k low da üzer ne ultrası
kaç kere kullanıp gördün :D

ironi mi yaptın hocam anlamadım ama ağlama falan yok. çok oyunda deneyimlemedim ama 3 yıldır xt siz 6600 kullanıyorum rdr2 forza5 te 2k yüksek ayarlarda gayette 70fps lerde oynatıyor afmf kapalı iken. onun gibi ayarları açarsakta 100ü buluyor fpsler ikinci eli 6-7k olan bi karta göre bence çok iyi ama tabii ki 10k bencede verilmez sıfır olsa bile

Yav kanka internette testleri var örnek god of war da 2 k da 40 50 fps si anca görüyor 8 gb vram yüzünden zaten 2 k da sürekli takılıyor git bak internete

Arkadaşım 2020 model oyunda deneyip gelip de burda yazma...
2025 model oyunda dene de gör o 70 fps yi göreyim seni 🤣🤣

AMD 7000 ve Nvidia 4000 serisi varken de sıfır alınmazdı bu kartlar hala alınmaz ikinci eli dolu 3000 ve 6000 serisi kart var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri