Ekran kartı önerisi.

kart nasıl testleri var mı belki ben alırım al sata yada bir arkadaşıma alırız 3060 kullanıyor hala bir tık level atlatalım
1766886534674.webp

valla 12,500 koymuştum pazartesi için alıcı var kesin alıcakmı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 fanlı mıydı o kart? 10-15 arasında bi paraya gider kutu, işi açılma durumu, dereceler oynaklık gösterir tabi
3 fanlı hocam kutusu duruyo coil whine var ama ilanda belirttim yüksek akımda

rog-msı tepe model bulsaydım temizse onlardan alırdım

elektrik faturası 3000 geldikten sonra canavarında kelepirden de anlamam ben hocam. 5060 100w falan çekiyo alsın kullansın. Adobeden saatlerce edit mi yapacak? Fl studiodan beat mi yapacak, canlı yayıj, video mu çekecek bu adam? 2-3 el valo rdr cart curt okul/ iş yatış
Çok kullanmayacaksa 330W nin çok ciddi önemi yok fatura açısından ama PSU konusu sıkıntılı, yeni PSU masrafı yerine maksimum 200W çeken bir kart alması daha doğru.

bu değerleri aldım ben 10 dk üzeri testtede 1 derece falan oynadı 3080 ti temizdi içi açılıp bakım yapılmıştı. Undervolt yoktu kartta kaçırmak istemedim aldım
kaça aldım bunu bunlar da çok para, kaç lira kar edebiliyon, hızlı satabiliyon mı? Be rx5XX, gtx 10XX serilerinden 500-600 bazen 200 kere kadar şniyor, en baba 900, 1000 lira falan kâr ertşm bugüne kadar. 15 e alıp 18 e 1 haftada satıyosan müthiş

kaça aldım bunu bunlar da çok para, kaç lira kar edebiliyon, hızlı satabiliyon mı? Be rx5XX, gtx 10XX serilerinden 500-600 bazen 200 kere kadar şniyor, en baba 900, 1000 lira falan kâr ertşm bugüne kadar. 15 e alıp 18 e 1 haftada satıyosan müthiş
bana 18500 fiyat verdiler pazarlık o bu şu derken takas kattım araya intel arc b580 vardı kenarda bana kart 4.5 civarına geldi sanırım

Alıntıyı görüntüle
gigabyte AERO buda nasıl değerler :D
kaymak gibi

hızlı gidiyor 3080 ti arkadaş var al satcı onun dükkana koyar aynı gün satarım

Süperler büyük ihtimalle iptal oldu ama 6000 serisi zamanında çıkar bence. Çıkınca stok bulabilir misiniz onun garantisi yok ama 😀
%30-40 arası deniliyor üretim azaltıcaz diyede hiç bişi olmasa bile bizim ekonomi

arkadaşında bs bilişim miş şimdi
yok ya değil benim arkadaş fena ama iyi tokatlıyor dükkan hiç boş kalmıyor telefon aksesuar + sistem toplayıp satıyor peynir ekmek gibi gidiyor kartlar

%30-40 arası deniliyor üretim azaltıcaz diyede hiç bişi olmasa bile bizim ekonomi
yağlı yağlı satışa çıkar garanti hiç sekmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,399
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri