R5 5600 oc tavsiyesi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,362
Asus Tuf b450 plus var anakart, power corsair 550w bronze, soğutucu 120mm kule tipi 60-62 arası occt de 20dk kadar bekleyince. Eski anakart gigabyte'tı asus'ta daha önce stabil şekilde oc yapan ayar ile birlikte voltaj vs mhz tavsiyesi verebilir mi? Stabil istiyorum en üstü test etme hedefim yok.

kaç mhz vermiştiniz bende denedim de çok avanak bir volt vermem gerekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemen elini çek 1.4 volt ne demek lütfen yapma
maks 80 dereceyi görüyordu, Ama ani sıcaklık iniş ve artışı yaşıyordum o yüzden çoktan kapattım

mecbur kalınca gerekiyor hocam cs2 ve valorant için sabit fps ve yüzde bir ile binde bir fpsler için drop yememek önemli fps oyunlarında
Bu arada cidden fps oyunlarında oc fark ediyor. Otomatikte illa oluyor takılma. Sırf bunun için bile yapılır az miktarda oc.

arkadaşlar konu çok gırgır şamata oldu özelden konuşalım yardım isteyenlerin işini zorlamayalım

24ü deneme şansım olmadı sen 23 dene
10dk multicore testi 4.7ghz, 1.25v 67-70 derece 70 üstüne hiç çıkmadan testi 674 puan ile bitirdi. Açıkçası bundan sonrasına pek gerek yok. Benim için 4.7ghz yeterli bi rakam tatmin eder. Bundan sonra voltaj mı düşürmeyi deneyeyim biostan ayarlamadan önce?

10dk multicore testi 4.7ghz, 1.25v 67-70 derece 70 üstüne hiç çıkmadan testi 674 puan ile bitirdi. Açıkçası bundan sonrasına pek gerek yok. Benim için 4.7ghz yeterli bi rakam tatmin eder. Bundan sonra voltaj mı düşürmeyi deneyeyim biostan ayarlamadan önce?
0.025v düşürerek ilerle indiği yere kadar

0.025v düşürerek ilerle indiği yere kadar
En dip inebildiğim 1.231v daha altında çöküyor. Derece olarak 2 derece kadar fark etti ama voltaj düştüğü için. Şimdi anakarttan gireceğim oc bilgilerini, asus tan hiç yapmadım bilgin var mı asus anakartlar hakkında?

En dip inebildiğim 1.231v daha altında çöküyor. Derece olarak 2 derece kadar fark etti ama voltaj düştüğü için. Şimdi anakarttan gireceğim oc bilgilerini, asus tan hiç yapmadım bilgin var mı asus anakartlar hakkında?
hocam ilgili videolar var ben asus kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,222
Üyeler
187,640
Son üye
KediSever11
Geri