9070XT mi 5070 mi almalıyım?

ok sen almayıver bro
Almadım zaten 5070 kullanıyorum.
Durduk yere yok pc kapanmasıymış yok mavi yeşil ekranmış uğraşamam. Günde eve gelip 3-5 saat bir şeyler oynayayım diyorsun ama amd ekran kartın varsa rüya olur bu isteğin çünkü saatlerce troubleshooting yaparsın. Ben nvidia'ya geçtim keyfime bakıyorum size kolay gelsin bozuk ekran kartlarınızla.

Durduk yere yok pc kapanmasıymış yok mavi yeşil ekranmış uğraşamam. Günde eve gelip 3-5 saat bir şeyler oynayayım diyorsun ama amd ekran kartın varsa rüya olur bu isteğin çünkü saatlerce troubleshooting yaparsın. Ben nvidia'ya geçtim keyfime bakıyorum size kolay gelsin bozuk ekran kartlarınızla.
Hocam çok fazla kişi böyle dediği için bende tereddütteyim yoksa performans olarak çok daha iyi bir kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrı
Hocam çok fazla kişi böyle dediği için bende tereddütteyim yoksa performans olarak çok daha iyi bir kart
ayrıca bu alma işine ne diyorsunuz şu an mı alınır indirim mi beklenir

Ayrı

ayrıca bu alma işine ne diyorsunuz şu an mı alınır indirim mi beklenir
hocam 9070xt de sorun ciddi derecede azaldı diye biliyorum. ekran kartlarına her an zam gelebilir ram krizleri etkileyecek gibi

hmm yapma ya

Hocam 3 farklı sistemde rx5700xt,rx6600,rx6700 ekran kartlarını kullandım hepsinde aynı sorunlar kronik. Yazılım zaten bir kere sürekli hata vericek oyun çökecek onun kaçarı yok. Bilgisayar tarayıcıda gezerken mavi yeşil ekran vericek bu da kronik amd kartlarda. Televizyon kullanıyorsan hdr açamıyorsun tvde hdr desteklemiyor çünkü amd kartlar aynı zamanda tvde yırtılma yaparsa vsync açamıyorsun çünkü yazılımında vsync açma seçeneği var ama çalışmıyor. Frame generation kullanamazsın çünkü gecikme önleme teknolojisi çalışmıyor. Amd'yi desteklemeyen oyunlarda muadil olmayan 5060 kartlardan bile düşük fps alırsan şaşırma. Bir değil iki değil üç kart aldım şans diyorsun ama şans da değil. Bu söylediklerimin hepsi olmaz biri olur. Ama niye uğraşasın ki? Oyun oynamak istiyorsan neden strese giresin ki? Nvidia al geç hocam 80 değil 60 fps alırsın keyfine bakarsın boşuna ekran kartı piyasasını Nvidia kartlar oluşturmuyor.

Arkadaşlar iyi forumlar önceki konuları okudum ama biraz eski kalmış konular şu an güncel olarak güncel fiyatlarda sistemi 5070 mi 9070xt mi yapmalıyım yapıcaksam mesela 9070xt indirime girer mi beklemelimiyim tek tek mi almalıyım yoksa hazır sistem mi beklemeliyim tek tek topladığımda şu an 100 e yakın bir fiyat çıkıyor kasa da iyi olsun istediğim için 7800x3d ile yapıcam sistemi + olarak 32gb ram ama 100 bin vericek kadar bütçem yok bütçem yaklaşık 80 90 bin lira bandında hepsiburada da güzel bi taksit seçeneği var tek tek toplamanında tek + sı o sanırım yardımcı olursanız çok sevinirim yazım bozuklukları ve anlaşmazlıklar için ve uzun tuttuğum için şimdiden özürlerimi iletiyorum iyi forumlar yardımlar için şimdiden teşekkürler
sapphire rx 9070xt rahatsız edici bir bobin sesi vardı kulaklıkla oyun oynuyorsan sıkıntı yok alt tab ekran hataları mümkün rtx 5070 güçsüz aynı fiyatta yada 2 3 bin farka 9070xt tabii ki de son olarak deneyerek karar kıldığım ventus 5070 ti genelde 65-70 derecede kalıyor fakat biraz fazla agresif ısınıyor ancak bobin sesi sıfır ve sistem her anlamda diğerlerinden daha kararlı ve güçlü gibi

ileride elinizdeki 5070 ile 9070xt takaslayan biri aramak istemiyorsaniz suan 9070xt alin.

6650 xt kullandım 2 senedir bi kere bile mavi ekran vermedi
hocam stabil sistem kurmasaydınız sizde sorun yaşardınız sonra suçu amdye atardınız 🤣🤣🤣

ileride elinizdeki 5070 ile 9070xt takaslayan biri aramak istemiyorsaniz suan 9070xt alin.

hocam stabil sistem kurmasaydınız sizde sorun yaşardınız sonra suçu amdye atardınız 🤣🤣🤣
uyumsuz ram kötü psunun sebebi amd bunlara göre

5 sene rx 580 kullandım sorun yaşamadım şimdi 9070 xt nitro+ var sorun yaşamıyorum yapma yav coil whine yok bendekinde cw şans işi

İsteyen alsın hocam sorun çıkınca buraya yazarsınız hepiniz birlikte troubleshooting yaparsınız stabilleşir belki öylelikle sistemleriniz :ROFLMAO:.

Geri