9070XT mi 5070 mi almalıyım?

Yeni nesil mfg destekleyen her oyunda yüksek ihtimalle daha iyidir 5070 saf güçte her zaman olduğu gibi amd daha iyi tabi.

sapphire rx 9070xt rahatsız edici bir bobin sesi vardı kulaklıkla oyun oynuyorsan sıkıntı yok alt tab ekran hataları mümkün rtx 5070 güçsüz aynı fiyatta yada 2 3 bin farka 9070xt tabii ki de son olarak deneyerek karar kıldığım ventus 5070 ti genelde 65-70 derecede kalıyor fakat biraz fazla agresif ısınıyor ancak bobin sesi sıfır ve sistem her anlamda diğerlerinden daha kararlı ve güçlü gibi
Ti alıcak param yok hocam arkadaş 6 bin ve 5 serisiyle sıkıntı yaşamış ve onda öyle kalmış sanırım 9 bin serisinde böyle bir sorun genel olarak gözükmüyor sanırım 9070xt alıcağım gibi gözüküyor peki dediğim gibi beklenir mi indirim kart için yoksa direkt mi alınmalı sapphire kötü diyorsanız onun yerine ne alınır hocam ve toplama mı hazır mı

Fps canavarı isen amd al. Fps canavarı değilsen konusacak cok bisey yok nvidia tabii ki

Arkadaşlar iyi forumlar önceki konuları okudum ama biraz eski kalmış konular şu an güncel olarak güncel fiyatlarda sistemi 5070 mi 9070xt mi yapmalıyım yapıcaksam mesela 9070xt indirime girer mi beklemelimiyim tek tek mi almalıyım yoksa hazır sistem mi beklemeliyim tek tek topladığımda şu an 100 e yakın bir fiyat çıkıyor kasa da iyi olsun istediğim için 7800x3d ile yapıcam sistemi + olarak 32gb ram ama 100 bin vericek kadar bütçem yok bütçem yaklaşık 80 90 bin lira bandında hepsiburada da güzel bi taksit seçeneği var tek tek toplamanında tek + sı o sanırım yardımcı olursanız çok sevinirim yazım bozuklukları ve anlaşmazlıklar için ve uzun tuttuğum için şimdiden özürlerimi iletiyorum iyi forumlar yardımlar için şimdiden teşekkürler
nvidia olanı alın performansınız düşük olsun ama kafanızda rahat olsun

Ti alıcak param yok hocam arkadaş 6 bin ve 5 serisiyle sıkıntı yaşamış ve onda öyle kalmış sanırım 9 bin serisinde böyle bir sorun genel olarak gözükmüyor sanırım 9070xt alıcağım gibi gözüküyor peki dediğim gibi beklenir mi indirim kart için yoksa direkt mi alınmalı sapphire kötü diyorsanız onun yerine ne alınır hocam ve toplama mı hazır mı
26500'e aldım black fridayda 5070'i ben o fiyatlara bulursanız tavsiye ederim.

30-35k bütçe varsa 9070 xt

DLSS denen bir şey var. Herkes saf güce göre konuşuyor lakin DLSS çok önemli bir teknoloji. Amd tarafımda FSR hala çoğu oyunu desteklemiyor.

indirim falan olmaz bu saaten sonra 36.5 olan 9070 xt prime 41 olmuş hepsi her geçen gün fiyat olarak artıyor ben sapphire almam ben kullandığımda çok sorun yaşadım ama asus primde ne cw vardı ne sorun

nitro+larda cw var diyolar pulsede cw yok sanki olsa duyardım

6000 serisinde sorun çıktığı gerçek zaten ama 9000 serisinde herhangi bir sorun çıkmıyor ileride ne olur bilemeyiz tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri