Yardım Reverse kasa fanı cfm absürtlüğü

kasa küçük ve compact bu nedenle normalden bir tık eskta sıcak olacaktır thermallerin. Onun haricinde yan ve alttlar intake aio radyator ve arka fan exaust olacak şekilde alabilirsin mini evo 2 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Öyle olacak zaten fakat dediğim gibi kasayı bulmak sorun.

Öyle olacak zaten fakat dediğim gibi kasayı bulmak sorun.
incehesap bekle. Geçen adamlar gaminggecesinde 4100'e sattılar yanlış hatırlamıyorsam stok bitti ama yeniden gelir ara ara takip et.

dostum eğer 6 reverseblade 2 exaust kullanacaksan benim gibi. herhangi bir problem yaşacağını düşünmüyorum termaller konusunda. Kasanı atarsan daha da detaylı bilgi verebilirim.
Radyatörü bu şekilde yana takmak sağlıklı mı? Bu şekilde yana takıp yine aynı vision compact kasada push-pull yapsam daha mı iyi olur, elimde arctic lf3 pro 360mm var.

Radyatörü bu şekilde yana takmak sağlıklı mı? Bu şekilde yana takıp yine aynı vision compact kasada push-pull yapsam daha mı iyi olur, elimde arctic lf3 pro 360mm var.
kesinlikle en ideali değil. ama ben görüntü için bu şekilde kullanıyorum. Şu an sadece pull kullanıyorum lian li fanlarıyla radyötürün arkasına fan takmadım 2.-3 derece fark ediyor zaten çok sesli olacağını düşündüğüm için hiç uğramadım. Fanlar 800rpm de dönerken 49-52 arası değişiyor evin için 22-24 derecede. sessiz olmasını tercih ediyorum. oyunlarda da zaten 1100rpm seviyesinde 56-57 dereceyi geçmiyor.

Arkadaşlar selamlar.Akvaryum kasa için ters fan bakıyordum. Reverse fan buldum diye sevinirken açıklamasında normal fanın 69 cfm görürken ters halinde 48 cfm gördüm. Yanlıştır diye Gaming geni aradım sordum globalde böyle açıklama olduğu için onlarda öyle yapmış. Pratikte mantıksız olduğunu belirttiler ki bana da öyle. Ciddi anlamda bu fark olabilir mi aklım almıyor ya. Tam F/P reverse fan buldum diyorum böyle şey yaşıyorum.

@Mehmet Yılmaz
Bende geçen 1 fan aldım gaming gen tr de 56.7 civarı cfm diyor gelen ürün 46.7 47 cfm civarı

Ekler

• 1000059523.webp
    1000059523.webp
    125.8 KB · Hit: 8
Geri