buraya kadarmis reisyeni hesaba numara istiyor napmak lazım bunu aşmak için
buraya kadarmis reisyeni hesaba numara istiyor napmak lazım bunu aşmak için
bahsettiğiniz sitenin adresini öğrenebilirmiyim mümkünsesmsonay servisleri kullanın 7cent şuan
Gümrüğe takılma değil shein onları gödnermiyorlar.Bu şekilde şarjlı ürünler gümrüğe takılıyo mu
Yeni Dijital Ekranlı USB Şarjlı Elektrikli Lehimleme Demiri Seti, 3 Sıcaklık Seviyeli Taşınabilir Kablosuz Dijital Lehimleme Demiri, Ev Aletleri Tamiri Kendin Yap Aletleri, Düşük Voltajlı Şarjlı Elektrikli Kaynak Kalemi, Ev Yapımı El Yapımı Kaynak
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
grizzlysmsbahsettiğiniz sitenin adresini öğrenebilirmiyim mümkünse
Hocam yeni hesaplara tarayıcı üzerinden mi giriyorsunuz yoksa uygulama üzerinden çıkış yapıp falan mı giriyorsunuzDostum ben günde 1 tane veriyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi 1 günde o kadar sipariş verince sitem banlıyor. Az önce benim tel ile babamın tel kabul etmedi. Annemin tel ile onayladım. Ayrıca adresinin kapı no ile daire no yer değiştir öyle dene
Bulursan bana da haber etürün önerecek var mı? ugreen hariç
Bence tarayıcı daha garanti olur ben dün 3 hesap açıp ard arda sipariş vermiştim sıkıntı olmadıHocam yeni hesaplara tarayıcı üzerinden mi giriyorsunuz yoksa uygulama üzerinden çıkış yapıp falan mı giriyorsunuz
türkiye için başka ülke kodu ile doğrulama oluyor mu?grizzlysms
oluyo en ucuz kolombiya diye oradan yapıyorum 0,09cent mesaj at yardımcı olurumtürkiye için başka ülke kodu ile doğrulama oluyor mu?