Buhar Patlamaları(lav-deniz) Kuran Mucizeleri 14

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
50﴿ Melekler, inkâr edenlerin suratlarına ve arkalarına vura vura, “Tadın bakalım yangın azabını!” diyerek canlarını alırken bir görseydin!
51﴿ İşte bu, ellerinizle yapıp ettikleriniz yüzündendir ve kuşkusuz Allah kullara asla zulmedici değildir.

ama erkek ol tamam mı bu olduğunda tekrar dönmek isteme

Sen gördün mü? :)

Tek bir şeyi merak ediyorum. Bunları kanıtlama isteği nereden geldi
amacım kanıtlamak değil tek amacım ateist zümresinin imanlı çocuklar üzerinde oyun oynamasını engellemek
yoksa derdim ateistler değil inan umrumda bile değiller onlara kanıtlamak falan istemiyorum
hatta mümkünse alayı engellesinde görmesinler memnun olurum

Sen gördün mü? :)
sen okul çağında veya hala okuyorsan sınav anahtarını görerek mi sınava giriyorsun?

amacım kanıtlamak değil tek amacım ateist zümresinin imanlı çocuklar üzerinde oyun oynamasını engellemek
yoksa derdim ateistler değil inan umrumda bile değiller onlara kanıtlamak falan istemiyorum
Valla hacı burada öyle ateist olsa da bile kendini belli etmiyordu sen şimdi böyle konular açtın ortalık karıştı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen okul çağında veya hala okuyorsan sınav anahtarını görerek mi sınava giriyorsun?

Ne okulu ne sıvavı arkadaş? Şu imtihan safsatalarıyla eğitimsiz yoksul kesimi yüzlerce yıldır güttüler. Sabır, şükür, imtihandan sadece siz muaf değilsiniz herhalde.

Ne okulu ne sıvavı arkadaş? Şu imtihan safsatalarıyla eğitimsiz yoksul kesimi yüzlerce yıldır güttüler. Sabır, şükür, imtihandan sadece siz muaf değilsiniz herhalde.
zenginin sınavı daha beterdir ne fakir ne zengin bunu anlamıyorsun sınavı insanlar gibi zannediyorsun
ne millet bana el açsın nede ben insanlara el açayım kafidir.

Hayır diye biliyorum yanlış bilgi vermeyim ama
bunu araştıracağım

zenginin sınavı daha beterdir ne fakir ne zengin bunu anlamıyorsun sınavı insanlar gibi zannediyorsun

bunu araştıracağım

Aynen aynen. Öteki tarafta kralsın.

bunu araştıracağım
Araştır hacı 😅 hadi iyi forumlar

bunu araştıracağım
Sen raat ol
Zenginin sınavı bile kolay olur. 1 hoca değil 5 hoca ile mezarına kuran okuturlar.

5 kat hafif olur azabı.

yazık kafana cevap bile vermeye gerek yok bende suç 1 saattir anlatıyorum

Peygamberlerin bile korkudan çaresiz olacağı gün elbet gelecek
Anlattığın o kadar şeyin kendin için doğru olduğunu biliyorsun sanırım.

Ama genel olarak yanlış anlatıyorsun.

Peygamberler cennette kardeşim nereye gelicek? Sonsuz şarap ırmaklarını bırakıp senin kiyamet gününde nasıl bağıracağını mı izleyecekler?

Anlattığın o kadar şeyin kendin için doğru olduğunu biliyorsun sanırım.

Ama genel olarak yanlış anlatıyorsun.

Peygamberler cennette kardeşim nereye gelicek? Sonsuz şarap ırmaklarını bırakıp senin kiyamet gününde nasıl bağıracağını mı izleyecekler?
herkes için ama sanırım sen bunu bilemiyorsun maalesef

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri